Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Przestań dobijać Lolka, bo widzisz, że chłopak przeżywa zapowiedziany brak 3d ;) Daj się nacieszyć tym co jeszcze się ostało ;)

Co do samego filmu, to nawet nie komentuje.
Jak przyjdzie mi kiedyś obejrzeć, to min. na 4 razy ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Pierwsza Alicja w 3d była świetna, ale to.... mega durny film imho. Słaby. Nudny.

Druga część w trailerach zapowiada się ciekawie, ale obawiam się, że skończy się jak z jedynką.

W tym gatunku najlepszy jest Oz Wielki i Potężny. Mimo najsłabszych trailerow i ocen, moim zdaniem jest świetnym, ciekawym i nieglupim filmem :) do tego ze znakomitym 3d oraz ogólnie AV.

Lolek, Ty się komunikatem S i LG nie przejmuj. Za wcześnie wyrokowac. Poza tym kiedyś nie było 3d i też było dobrze. Ja zawsze wybieram 3d ale nie uważam filmów "2d only" za gorsze. Może immersja i efekt wow są mniejsze, ale za to mamy komfort bez okularów, nie musimy przesuwać kanapy, obraz jest trochę lepszy jeśli idzie o video quality, nie trzeba zaciemniac pokoju, cena nośnika jest niższa i odpada potrzeba trudnej kalibracji telewizora :) dla mnie oba wyjścia są dobre. Przypominam: najważniejsze żeby filmy były dobre - technikalia są TROSZKĘ mniej ważne :) poza tym prędzej czy później czeka nas 3d bez okularów. Będzie dobrze:)

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Armanig śmiej się śmiej :) a poważnie to I cz mam na dvd i tylko raz oglądałem więc na II cz czekam w tv ..

Już kiedyś 3d bez okularów robiła Toshiba- nie będę komentował jak to wyglądało :) ale może kiedyś kto wie..

venom200

Member
Jako że życie pisze najlepsze scenariusz, obejrzałem Pawn sacriface fajna historia , troszkę podkoloryzowane fakty, tak po amerykańsku, ale bardzo fajny film.
Legend zaliczony z "Hardymi", mocne kino i co najważnejsze bez żadnej głupiej cenzury.
Tak sam i tu życie napisało najlepszy scenariusz

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Still Alice ba chorobowym jestem

Dobry film ;)

Ja dzisiaj też sobie pyknę jakiś dramacik ("Room" lub "The Danish Girl") :wink:

Tymczasem...:grin:
10295382_940416249406731_1325115489836585248_o.jpg

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
Ja wiem ze podkochujesz sie w Eddiem R. ale na te " rzadka, chwile z dramatem", polecam Ci Room.

venom200

Member
Dziś słabo z filmami tylko still Alice poszło strasznie źle się czuje i przespalem pół dnia a poza dzieci dziś się o mnie upominaly i minionki tłukły od rana trylogię. Na wieczór coś obejrzę choć zaczynam szczerze mówiąc house of cards i skończyłem dopiero 1 sezon ot taka gra o tron we współczesnym wydaniu.
Więc dylemat sezon 2 zacząć czy jakiś film ogarnąć pewnie nie ja podejmę decyzję tylko żonka😃

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

venom200

Member
Dzięki mam 34 lata i takiej grupy czy ciul wie czego to w życiu nie miałem a na dodatek dzieciaki chore też mój ojciec był chwilę u nas i też chory.
Temperatura trzyma ponad tydzień ale zaczyna już ustępować mój młodszy syn goraczkowal 7 dni po 39 4 razy na dobę na syropach zbijajacych temp.
Tylko żona się trzyma jakoś.
Ale nie ma co narzekać jest czas na filmy ten Pokój też muszę obejrzeć

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Co to za patologie tu wklejasz, nie masz już nic przyjemniejszego dla oka, patrzeć się na tych złamasów nie da ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
Jest gorzej niz myslisz. Wybralem sie wczoraj na Deadpoola. Planowalem tego nie robic, ale skoro juz z gory zadecydowali o nakreceniu sequela, to stwierdzilem, ze moge rozluznic dyscypline. Grzybni niewiele, humoru sporo. Gdybym sie mial nim z Toba podzielic, to ja biore ten z czesci romansowej, a Ty mozesz wziac cala reszte.;)
BTE. Jak tam? Cwiczysz uklad dloni? ;)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tego z wielkimi ustami obejrzę juto lub pojutrze...Moby Dick (nie,to nie fikołek) powinien niedługo wypłynąć :)

venom200

Member
Włączyłem Macbeta, ale to ciężki film skapitulowałem w połowie, naprawdę nie wiem czy wrócę do kontynuacji.
Teraz Spootlight włączyłem i może być ciekawie

Do góry