Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
A ja dziś zaliczylem Dystrykt 9. Lepiej się bawiłem, niż kiedyś :)

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Savron

Well-known member
Bez reklam
:banned::banned: Kurde , ale tutaj nudy.!! Forum umiera czy co? Nudy, nudy, nudy. :banned:

Savron

Well-known member
Bez reklam
Za duzo dobrych filmow naokolo.

Nu tak. Jeden już tak naoglądał się filmów, że naśladować Hannibala stał.
To jakim poj.....ym na głowę trzeba być, żeby tak biedną kobietę zabić. Masakra.
Tak co Wy tam uważaj cie z tym "oglądaniem filmów".
A pro po: gdzie jest Piramida?

Caparzo

New member
Bez reklam
noo, obejrzał bym

jest też dokument

7620865.3.jpg

The Hornet's Nest (2014) - Filmweb

niektóre sceny dają do myślenia a niektóre wywołują płacz....

Caparzo

New member
Bez reklam
Tak, zdarzy się ;) ale na scenach typu np. koniec filmu Snajper, jak jadą autostradą... ale w tym dokumencie jest jedna taka scena, jak właśnie żegnają poległych....

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Polecam Most szpiegów (2015) - Filmweb pierwszy dobry film jaki widziałem w tym roku (Zjawy jeszcze nie widziałem ;))

Również polecam, miałem coś skrobnąć, ale czasu mało coś ostatnio.
Przy okazji, dorzuciłbym jeszcze:

Pakt z diabłem (Johny Depp)
Pakt z diabłem (2015) - Filmweb

Natomiast już "Solace" z Hopkinsem średnio, nie jest żle, absolutnie, ale rewelacji również nie ma:
Solace (2015) - Filmweb

Dla mnie najlepszą pozycją ostatnich msc. jest (chyba):
Nienawistna ósemka - Tarantino.
http://www.filmweb.pl/film/Nienawistna+ósemka-2015-714192
Lubię takie klimaty, chociaż czuję, że tutaj będę w mniejszości ;)

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
A może dokument w klimatach "Sicario"...? ;-)

[youtube]xC5bpPfltOI[/youtube]

zarzuciłem wczoraj na ruszt ;) I nie ciurkiem bo zbędnego gadania nie ma co słuchać i rozważać.
Patrząc obiektywnie to pozycja jest mocna, widać dramat ludzi gdzie kartele rządzą i zabijają rodziny za kablowanie czy brak współpracy. Widać też działania policji, jak łapią gościa co chętnie by z nim zrobili :)
Ale jak dla mnie słaby ;) dużo już widziałem, nie robią na mnie wrażenia sceny z głowami czy wisielcami...

Armani, filmy i humor Tarantino trzeba rozumieć i lubić, tak samo jak Jasia Fasole, wielu nie rozumie tego humor, za to mnie bawi chyba najbardziej ;) Od Tarantino tylko Bękarty wojny mi podeszły, ale tylko dlatego że było o niemcach. Normalnie te filmy są durne i głupkowate :popcorn::eek:k:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tego "Cartel Land" nie widziałem,ale jak piszecie z Bubafat że słaby,to raczej sobie odpuszczę :)

Tymczasem zaliczyłem "Knight of Cups".
Poprzedni film Malick'a - "The Tree of life" przypadł mi do gustu,natomiast tutaj średnio wkręciłem się w filozoficzne rozkminki postaci granej przez Christiana Bale'a a dobre zdjęcia Lubezkiego (pustynia,morze,góry itp. niestety kopiowane z poprzedniego filmu...),to trochę za mało...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Armani, filmy i humor Tarantino trzeba rozumieć i lubić, tak samo jak Jasia Fasole, wielu nie rozumie tego humor, za to mnie bawi chyba najbardziej ;) Od Tarantino tylko Bękarty wojny mi podeszły, ale tylko dlatego że było o niemcach. Normalnie te filmy są durne i głupkowate :popcorn::eek:k:

Ależ żeś Caparzo porównanie pierdyknął, niech Cię zczyści ;)

Do góry