Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
"Minionki" w końcu obejrzane.
Akcja dzieje się przed wydarzeniami z pierwszej części...
Rozbrajają mnie te małe stworki,ich wygląd,spontaniczne gesty i żarty.Przez większość czasu znów miałem banana na gębie :)
Polecam obejrzeć na Blu-ray.

P.S.
Po napisach końcowych jest jeszcze ponad 2-minutowa scena.

Może to efekt że oglądało się I cz....., ale dla tego kino jest fajne bo każdy coś dla siebie wybierze nawet z bajek :) Choć ja miałem dużo większy banan na twarzy na wypadzie do Aquaparku niż Minionki :)

Dzisiaj drugi odcinek Paktu - oglądałeś I cz?

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mi chodzi o to że jak całość się, ogląda to bardziej dochodzi do człowieka ta bajka :)

Do mnie też mrówka zawita ale na początku grudnia, bo zamówiłem jeszcze w pakiecie koncert i będę odbierał 1 grudnia.. Ale wszędzie jak wyczytałem to ten jest najmniej Marvelowski film.... tzn dla tych co liczą że będzie dużo strzelanki itp...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Moja żona na nim była z dzieckiem - podobało się im ;;; a na pewno dużo lepiej dziecku się podobało... :) także tu mają takie same odczucia z Twoimi.

pantomima

Banned
Panowie , mam pytanie - ogladacie sporadycznie , choc raz na jakis czas film dla tzw czystej przyjemnosci czy tylko po to by cos zaliczyc , podbic statystyke a chwile po seansie pobawic sie w malo konstruktywna krytyke filmowa ??
A moze tylko dla sprawdzenia mozliwosci dzwiekowych swoich jakze zacnych sprzetow ?

Pewnie narazilem sie wielu ale rownie wielu tlucze tu film za filmem po to by chwile pozniej wyrazic swa aprobte/dezaprobate tu na forum , by modz tylko dorzucic od siebie te trzy grosze? To tak z nudy czy jak to ,tak to ?

No np.Lolek (nie bije w Twoja str kolego i sie nie czepiam ;) ) , ale jestes dobrym przykladem ;p
Przepraszam , ale naprawde usiadles przed tv i "skatowales" Minionki ??? To byla ta cxysta przyjemnosc ? ;)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolek,ok.Dziecku spodobają się pewnie fajnie i kolorowe efekty,jednak według mnie dla starszych (już to pisałem) będzie lepsza rozkminka ;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Spoko ja te filmy które że tak powiem z automatu lubię to oglądam na pewno z przyjemności ale duża część bajek oglądam ze względu na pociechę ale dzielę się tą przyjemnością z żoną :) ale są bajki które naprawdę lubię :) pomimo że mam 41 lat .. niby nie dużo ale mało też nie.. :) Pozdro.

Piramida a oglądałeś Legendę sowiego królestwa ? Ja bardzo lubię tę bajkę ...również uważam jest dla starszych widzów :) Tak jak i Król lew.,..

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Pantomima
Ja przyznaje, ze ogladam wylacznie z przymusu. Inaczej zona zajezdzilaby mnie na śmierć, a dziecko przegapiloby spora część dorobku kulturalnego ludzkości, na rzecz komediowych seriali ;)
Czyli jestem częściowo usprawiedliwiony, tym poswieceniem.
Mógłbym oczywiscie gowniare przywiazac do krzesła, zeby ogladala sama, ale trzeba niestety i tak pilnować.

pantomima

Banned
Przepraszam jak kogos urazilem , nie to mialem na celu .
Kazdy z nas dysponuje swoim wolnym czasem i wypelnia go tym co interesuje go najbardziej .
Nie rozumie tylko tego jak mozna az w takim stopniu jakis tam fragment swojego zycia wypelniac tylko ta jalowa papka dla mas ...
No coz , co kto lubi .

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ale to było na poważnie. Ogląda sam, to co lubi, albo z dzieciakami to co lubią dzieciaki. Przecież napisał to wyraźnie. Nic do śmiacia.

pantomima

Banned
No proste . Ja to odczytalem po swojemu . Nie sieje szydery i zametu .

Na miescu Lolka tez bym raczej nie zostawil dzieciakow samych z tym sprzetem .

Do góry