Jak że dzisiaj zachciało mi się animacji,zaliczyłem również :
W głowie się nie mieści (2015) - IMDb
Krótko - WOW !!!
W głowie się nie mieści (2015) - IMDb
Krótko - WOW !!!
Oczywiście też obejrzane, ale... poprzednie bardziej kręciły mnie jako dorosłego dzieciaka. Bo mojemu młodszemu oczywiście się podobało"Minionki" w końcu obejrzane.
Akcja dzieje się przed wydarzeniami z pierwszej części...
Rozbrajają mnie te małe stworki,ich wygląd,spontaniczne gesty i żarty.Przez większość czasu znów miałem banana na gębie![]()
Polecam obejrzeć na Blu-ray.
P.S.
Po napisach końcowych jest jeszcze ponad 2-minutowa scena.
No jasne, w empiku i smyku jz za 40 zł, 50 zł z zawieszkamiW głowie się nie mieści kupuję w 3d. Ale jak cena spadnie do 50/60 zeta. Zakup obowiązkowy![]()
Oczywiście też obejrzane, ale... poprzednie bardziej kręciły mnie jako dorosłego dzieciaka. Bo mojemu młodszemu oczywiście się podobało![]()
Obejrzalem wczoraj tez "Ziarno prawdy" i jestem pozytywnie zaskoczony, tym ze w Polsce kreci sie takie zgrabne kryminaly. Podejrzewam, ze to zasluga ksiazki. Wzialem juz autora na celownik. Dzieki za cynk Panowie.
"Obyczajow na faktach", to mi wystarczy na tym forum.![]()
A Drogowke widziałeś?No ten byl inny. Niby hollywoodzki, ale jakos gladko wpasowany w polskie realia. Nie mam wprawdzie zbyt wiele porownan, bo pomiedzy Palipmsestem, a ubieglorocznymi produkcjami z tego gatunku, chyba niczego nie widzialem. Mimo ze byl daleki od doskonalosci, wszystkim widzom w domu sie podobal.