Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bubcio, nie czepiaj się...Tomek w przerwach skakał jeszcze na plan MI5 ;)

A w weekendy na plan "Focus" z Margot Robbie :mrgreen::D;)

Will-Smith-and-Tom-Cruise-Hybrid--107667.jpg

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie czepiam sie ). Odreagowuje American Ultra ;)
Lepiej obejrzyjcie ten dokument o Scientologach, dla przeciwwagi dla tej T.C. propagandy.

Henry

Active member
Bez reklam
Nie ma co paczeć...ktoś nieźle na nich żyje...każdy inteligentny osobnik wie o co chodzi ;)
To samo z Moon...szkoda klawiatury na pisanie o nich, lepiej się pośmiać ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Wlasnie o to chodzi, ze inteligencja nie odgrywa tutaj zadnej roli, patrzac na tych, ktorzy dali sie porwac i wyprac sobie mozgi.

Jakies propozycje filmowe? Chcialbym sie nie zawiesc a ide zaraz ogladac.
Macie jakies tipy?

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie zgadzam sie, Trailer niezly, obsada tez. Moze nie mialem dnia.
Corka powiedziala mi, ze nie bylo tak zle, ale ona zwykle probuje mnie pocieszyc. Kochane dziecko.
Imho daleko do Kingsmana niestety.

Henry

Active member
Bez reklam
Wlasnie o to chodzi, ze inteligencja nie ogrywa tutaj zadnej roli, patrzac na tych, ktorzy dali sienl porwac i wyprac sobie mozgi.
Niestety poziom wykształcenia, obycie czy bogactwo nie zawsze idą z mądrością (celowo nie piszę inteligencją ;) ) w parze, a może to jest syndrom szukania "czegoś innego" na siłę, "skoro moje bogactwo odbiega od reszty, to również moje poglądy powinny być inne niż pozostałych..."
Jak napisałem, szkoda gadać.
Wolę oglądać go w filmach niż zastanawiać się jak pokręcony jest prywatnie, tym bardziej, że TC występuje zazwyczaj w filmach stricte rozrywkowych

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ja nie mialem na mysli TC, tylko innych ludzi. I nie rzecz w tym, ze dali sie uwiesc, bo tak jestesmy zaprogramowani przez nature, tylko co dali sobie zrobic.
Naprawde ciekawe studium.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida No widzisz. Teleport by sie przydal. Szafka alkoholu, kobity spia, projektor nagrzany. Tylko wybrac film i ogladac.
A co najwazniejsze - jutro wolne!

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Różni się czymś przekaz dokumentu o scjentologach od tego Billa Mahera (Wiara czyni czuba)?
Historia opowiedziana przez Insiderow. Z innej perspektywy i wylacznie na temat Organizacji
Rezyser filmu byl z nimi dosc dlugo.
Ktos, kto czytal wczesniej sporo na ten temat, nie znajdzie takich szczegolow, aczkolwiek sa nowe, nie mniej interesujace. Zupelnie inna para kaloszy niz Religulous, nie skupia sie wogole na tych samych aspektach.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Piramida, ja się o Ciebie zaczynam martwić ; )

Historia opowiedziana przez Insiderow. Z innej perspektywy i wylacznie na temat Organizacji
Rezyser filmu byl z nimi dosc dlugo.
Ktos, kto czytal wczesniej sporo na ten temat, nie znajdzie takich szczegolow, aczkolwiek sa nowe, nie mniej interesujace. Zupelnie inna para kaloszy niz Religulous, nie skupia sie wogole na tych samych aspektach.

Ok, dzięki. Zaryzykuje.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dobra dzisiaj Sci-fi.
400 Days, czy Uncunny?
Ktokolwiekwidzial,ktokolwiekwie?

Nie widziałem żadnego z nich.Trailer tego pierwszego kiedyś wrzucałem,jednak wygląda to trochę powtarzalnie...Grupa ludzi na jakimś statku kosmicznym.Ktoś wariuje itd...
Drugi film wydaje się być bardziej psychologicznym...:wink:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Wszystko jest w pewien sposob powtarzalne, chyba ze napisali to Cohenowie ;)
Moze i psychologiczny. sadzac po nazwach firm produkujacych:
"An Emergent Behavior/ Accelerated Matter Production In Association With Ambush Entertainment

musi to byc jakis mindfucker ;)
Pora znikac. Nara

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Już myślałem, że coś pokroju "Moon", ale po trailerze nie robię sobie nadziei.
Zresztą sam "Moon" też tu nie zdobył wielkiego poklasku, a szkoda.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
"Minionki" w końcu obejrzane.
Akcja dzieje się przed wydarzeniami z pierwszej części...
Rozbrajają mnie te małe stworki,ich wygląd,spontaniczne gesty i żarty.Przez większość czasu znów miałem banana na gębie :)
Polecam obejrzeć na Blu-ray.

P.S.
Po napisach końcowych jest jeszcze ponad 2-minutowa scena.

Do góry