Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

BlackC

New member
Taylor Marie Hill
_M1JkSP6RbQ.jpg

lobos

New member
Bez reklam
Większość z nich jest przesadnie chuda. Ładne dziuby mają, ale reszta...
Nie wszystkie oczywiście, bo są modelki, które mają boskie ciałka ;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Taa,od razu filmowego :p:mrgreen::wink: Spokojnie,dopiero 2 dni temu skończyło się "Victoria's Secret Fashion Show 2015",a Ty już czekasz na te w 2016 ? :mrgreen::grin::wink:
Na YT można znaleźć jakieś urywki,jednak transmisję z tego wydarzenia,mają puścić dopiero 8 grudnia.
Dla niecierpliwych,trochę zdjęć z imprezy :wink:
Victoria's Secret Fashion Show 2015 Pictures (Vogue.co.uk)

Swoją drogą,które to Wasze ulubienice ? :wink:
Moja to ta :
http://cdni.condenast.co.uk/1280x1920/k_n/lais-ribeiro-vs-2-10nov15-getty_b.jpg
:wink:

W gazecie był pokazany biustonosz z tego Show za 2 mln $ :)

jarjar82

New member
to ja może tak z MI5 wejdę wam miedzy dziunie :D

Cruise się nam zestarzał :( ale za to ze sprawności fizycznej nic nie stracił.
Nigdy nie przepadałem za tą serią...ale z cz na cz jest mocno dopieszczany motyw kaskaderki. Bardzo pyszne te sceny BMW, czy ścigacze :)
Ogólnie film na plus. Fabularnie znośny ...no ale gdzie jakiś nowy TOM obecnych czasów :/ ?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Podawałem wcześniej, ze to Bruna ;)
Tak,był to jeden z Twoich typów.Niestety nie wziąłem go za bardzo pod uwagę,gdyż sugerowałem się listą 44 modelek,która okazała się niekompletna,gdyż nie było tam tej laski...:wink:

Kolejna zajawka "Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy" :
[youtube]FYgddzbyZHQ[/youtube]

Nowe odcinki "Z Archiwum X" już coraz bliżej (premiera - styczeń 2016) :
[youtube]cl6TC20mrto[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jar,
Chciałbyś tak wyglądać w jego wieku ; )
Gość może śmiało konkurować swoją aparycją i prezencją z dzisiejszymi 30-sto latkami.
Moim zdaniem wygląda bardzo dobrze i dalej ma to "coś", a że się ciut postarzał? Cóż, mi to kompletnie nie przeszkadza.

jarjar82

New member
armanig masz racje w całej rozciągłości ...nic mu nie chciałem ująć ..tyle że stwierdzam fakty i boleje nad tym, bo Toma bardzo lubię i chciałbym by zagrał jeszcze nie jednej mega produkcji ....w Westernie typu 7 wspaniałych :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jar,
Chciałbyś tak wyglądać w jego wieku ; )
Gość może śmiało konkurować swoją aparycją i prezencją z dzisiejszymi 30-sto latkami.
Moim zdaniem wygląda bardzo dobrze i dalej ma to "coś", a że się ciut postarzał? Cóż, mi to kompletnie nie przeszkadza.

Tak jak piszesz Armanig w 100% zgoda - mało tego jestem w stanie się założyć że nie jeden z 30-40 latków z tego forum :) i nie tylko przy Tomie C. to siada kondycyjnie, a już nie wspomnę jakby mieli robić to co On robi w filmach..
A starzeje się każdy ale myślę że wielu z nas nic nie miałoby przeciwko jakbyśmy tak wyglądali w tym wieku jak wygląda T.C.

Do góry