Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Racoon.
Ale czyz większość Bondòw nie wyglądała "grzecznie", żeby nie powiedzieć dosadniej. Widziałeś nim film Men from UNCLE?
Idsayhefitsthebill ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bubufat oglądałeś Uncle ? Dał radę film?

Caparzo a słyszałeś ile firmy dają np za to żeby ich produkt pojawił się np w Bondzie ? Ceny z kosmosu ale każdy wierzy że to coś da dla marki...

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Tak tak
Pisałem przecież ze film zabawny.
Tak niepoważny, młody Bond.
Za to bez peruki i sztucznych zębów. ;)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Raccoon,to fakt,Cavill wygląda trochę "grzecznie",jednak Bond nigdy nie był "rasowym i szorstkim twardzielem" jak superhero grający w oldschoolowych akcyjniakach.Przecież nie będziemy dawać gościa pokroju Brock Lesnar :)
Myślę że Cavill za kilka lat nie będzie już tak "chłopięco" wyglądał...

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie. Kings to totalny pastisz, jeśli nie parodia. Tu jest czysto komedia sensacyjna, a ze tak się akurat kojarzy.... Legenda Bonda

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Bond już zareklamował wszystko co się da, jeszcze brakuje do kompletu prezerwatyw. Reklamy na filmie, reklamy (30min.) przed filmem, jeszcze brakuje, żeby przerywali film w połowie i reklamowali płyn do płukania ust, a Listerin już reklamował w filmie Nicholson.
Czasami mam wrażenie, że te bilety do kina powinny być za free, ew. opcja z reklamami lub bez.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bond już zareklamował wszystko co się da, jeszcze brakuje do kompletu prezerwatyw. Reklamy na filmie, reklamy (30min.) przed filmem, jeszcze brakuje, żeby przerywali film w połowie i reklamowali płyn do płukania ust, a Listerin już reklamował w filmie Nicholson.
Czasami mam wrażenie, że te bilety do kina powinny być za free, ew. opcja z reklamami lub bez.

To jest biznes Armanig i każdy z nas na miejscu Producenta takiej serii jak Bond byśmy to samo robili.. to tylko niektórym wydaje się że film to ktoś robi dla nas dla hobby, a w rzeczywistości nie dla nas tylko dla kasy.. więc tam gdzie mogą tam czerpią z tego korzyści.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A myślałem, że filmy robią dlatego, że nas lubią ;)
Dobrym przykładem lokowania są chociażby Ray-Bany, od kilkudziesięciu lat promowane w filmach, a po "Risky Business" z Tomciem sprzedaż modelu skoczyła o 2000%.

Do góry