Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dla takiego np Niemca to wiesz jakiś szok nie jest wydać taką kwotę ... ba dla Niemca, dla bogatszego Polaka również...
Wczoraj słyszałem że najniższa pensja w Niemczech jak dobrze pamiętam 1400 Euro :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jak "Dzień Niepodległości" będzie bez Will'a,nie będę już miał ciśnienia na ten film...Mogliby mu dać trochę baniek $ więcej,a na pewno dzięki temu lepiej by zarobili...
Co do "Bad Boys".Dla mnie jedynka również lepsza.W dwójce było więcej akcji,jednak klimat już nie ten...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Widziałem tego ruskiego Commando - lipa...
Ale w sumie "Terminator Ocalenie" był bez Arniego.No był tam przez chwilę komputerowy...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak "Dzień Niepodległości" będzie bez Will'a,nie będę już miał ciśnienia na ten film...Mogliby mu dać trochę baniek $ więcej,a na pewno dzięki temu lepiej by zarobili...
Co do "Bad Boys".Dla mnie jedynka również lepsza.W dwójce było więcej akcji,jednak klimat już nie ten...

Myślę że wielu by chciało żeby zagrał Will ale powiem Ci szczerze że jakby dali innego fajnego aktora , a sam film byłby fajny i z rozmachem to dlaczego nie...

To tak jak z filmem MAD MAX jakby zagrał ktoś inny niż T. Hardy tez filmy by mi się podobał bo jest świetny jak dla mnie.

W Terminatorze tez przyzwyczailiśmy się do Arniego w ostatniej części nie było go praktycznie i jakoś osobiście to przeżyłem po nocach nie płakałem..

Mi się wydaję jak sam film Dzień niepodległości 2 będzie fajny i zrobiony na wysokim poziomie to i tak wielu ludzi będzie chciało go obejrzeć czy tez kupić np. na BR.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zobaczymy,może jak Will nie zagra,a dadzą jakiegoś dobrego aktora,nie będzie tak źle,jednak to zawsze jest "ryzykowne"... :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie zapominajmy, że Dzień Niepodległości, to jeszcze świetny (specificzny) Goldblum.
Podobnie było z Parkiem Jurajskim, ale na szczęście w obecnej odsłonie mamy Chrisa Pratta, czyli gościa z "Strażników Galaktyki" i ja osobiście go lubię.

Co do Terminatora (Ocalenie), mi osobiście o wiele bardziej pasował tam Sam Worthington (gość z Avatara), co nie zmienia faktu, że bez Arniego to żaden Terminator, ten zakończył się na "Bunt Maszyn", ale sam w sobie (niezależenie) Terminator-Ocalenie, nie był zły.

Do góry