Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
W sumie admin się rzadko pokazuje (nie na zdjęciach :mrgreen:;)),to można wrzucać coś mocniejszego...;)
Tylko że jak się pojawi może znowu pokasować...:niewiem::wink:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Podobno już miał nie być naszym adminem....(tak słyszałem od jakiegoś czasu),więc może mniej śledzi...;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Spoko,coś tam wymyślę,tylko martwię się że Lolek nie che wstąpić do naszego klubu :niewiem: ,pomimo że często wrzuca tutaj zdjęcia pociągających pań :-D:mrgreen::wink:

P.S.
Co do kar i ostrzeżeń,to wiesz że mi to lotto..;)

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Lolek nie wejdzie tam , bo by ścierą po ćwarzy od ślubnej dostał i zakaz do wrot radości na pół roku. :mrgreen::D:p;)

Takie samo , co do "nagród"...:mrgreen:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Spoko,coś tam wymyślę,tylko martwię się że Lolek nie che wstąpić do naszego klubu :niewiem: ,pomimo że często wrzuca tutaj zdjęcia pociągających pań :-D:mrgreen::wink:

P.S.
Co do kar i ostrzeżeń,to wiesz że mi to lotto..;)

Ja już trochę tego mam...:)
Lolek nie wejdzie tam , bo by ścierą po ćwarzy od ślubnej dostał i zakaz do wrot radości na pół roku. :mrgreen::D:p;)

Takie samo , co do "nagród"...:mrgreen:

Czasem tam wpadam ale myślę że za bardzo pikantnych tam zdjęć nie można wklejać :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja już trochę tego mam...:)

Ja właśnie nie mogę nic dostać (poważnie). Zawszę piszę/mówię to co myślę (mam taki charakter ;) ) + często robię sobie bekę... i nie dostałem od chyba pół roku ani jednego ostrzeżenia :niewiem:
Czuję się trochę dziwnie...:mrgreen::-D;)

P.S.
Lolek,co Ty robisz że masz te punkty karne ? :lol::mrgreen::wink:

eedviking

Banned
Przyjrzyj się mistrzowi jak to się robi i na bank zostaniesz doceniony. :p:p:mrgreen::D;)

Ostatnio widziałem fajny film ...

:mrgreen::D:p:p;)
filmy_135_03.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry