Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jestem po obejrzeniu ostatniej części Noc w muzeum i jeśli ktoś lubił pierwsze dwie to trzecia również jest fajna i jest troszkę momentów do pośmiania się... Ja te filmy jeśli chodzi o Noc.... oglądam z podłożonymi głosami naszych aktorów i jest całkiem całkiem. I co ważne cała rodzina może sobie obejrzeć bo film bardzo familijny :).

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Nie mów hop. :mrgreen::D;) Mnie i tak bardziej pasił od A S , którego budżet był $58 800 000. ;)

To fakt,jak na 5 baniek dolców było całkiem widowiskowo.Szczególnie scena,podczas której samoloty ostrzeliwały statki...;)

Dzisiaj będę zmuszony obejrzeć Jupiter: Intronizacja [Blu-ray 3D], mam pod opieką bratanka i przytargał ten film. :mrgreen::grin::roll::wink:

Powiedz mu że blu-ray Ci się zepsuł :twisted::mrgreen::grin::wink:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Edi ale każdy już wie jaka będzie Twoja opinia :) - młodemu na 100% się spodoba :)

A ja od dzisiaj mam o dwa kanały więcej canal plus - w sumie już 8 :) i za tę samą cenę chyba canal plus poczuło wybory :)

Henry

Active member
Bez reklam
Jutro będę oglądał... :wink:

Ciekaw jestem Twojej opinii, na razie przemilczę. :D;)

Walczył ze stworem z innej planety, to teraz powalczy z zombiakami :)
Z ciekawości obejrzał bym ten film, bo lubię Arniego, ale obawiam się, że to będzie nawet nie chałka, a kompletna CHAŁA.

@Edziu, Penny nawet niezła, nie chodzi tylko o Evę ;)
Niby taki misz - masz, all in one, ale dobrze się ogląda.

eedviking

Banned
Penny, to prawda Heniuś, miło się zerka na ten serial. :D;)

No dobra, Jupiter w 3D(upy) zmęczony, to nawet bardzo fajny film jednak . :D

:twisted::mrgreen::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
Nawet przysnąłem, mimo niezłego harmideru z głośników, młody średnio zadowolony, jak powiedział, nawet fajny.
Kuźwa, w tym filmie była taka mądrość: ...czas to największe bogactwo ludzkości( jakoś tak)... to się pytam, kto takimi gniotami każe ten czas marnować, efekty 3D, po za pszczołami, to oprócz jakiejś głębi, też kiszka ziemniaczana, do tego jak rzadko kiedy, muzyka w tym filmie tak mnie drażniła i przeszkadzała, kompletnie nie dobrana. ...Uff... olać ten gniot !!!

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tak podejrzewałem że Ci się bardzo spodoba braciszku :lol::grin::mrgreen::wink:
Myślę że "Maggie" również będzie zayebisty....,jednak z uwagi na starą przyjźń z Arnim :mrgreen::grin::wink:,zobaczę co to...:wink:

Do góry