Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Henry

Active member
Bez reklam
Może znajdę czas żeby w końcu Evę w serialu zobaczyć, do tej pory tego I-szego odcinka nie miałem czasu oblookać, a w dłoń, to browarka wezmę :p

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Lolek, no Messi nie jest jednak człowiekiem ;-)

A przy okazji. Ogląda albo oglądał ktoś serial Louie? Taki niby sitcom (chociaż bez śmiechu w drugim planie) dla dorosłych z elementami stand upu. Facet jedzie po wielu świętościach i tematach tabu. Zna ktoś?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida możesz ze dwa trzy zdjęcia wkleić

Łap ;)

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Duży rośnij mały bądź :) zdecydowanie lepiej się prezentuje ten film pod względem obrazu jak w filmie Siódmy syn ...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Duży rośnij mały bądź :) zdecydowanie lepiej się prezentuje ten film pod względem obrazu jak w filmie Siódmy syn ...

Będziesz brał ten film ? ;)

W empiku coś dla fanów Szklanych pułapek tylko jak zawsze cena....;-( ps. w promocji...;)
Nakatomi Plaza: Szklana pułapka - kolekcja (Blu-ray Disc) - McTiernan John za 534,99 zł | Filmy empik.com

Już dzisiaj inny kolega wrzucał w w tym wątku ;) :
http://www.hdtv.com.pl/forum/filmy/...-blu-ray-najlepsze-oferty-i-promocje-249.html

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tak Piramida już dzieci z moimi chrześniakami się poumawiali na czerwiec na dwa seanse Siódmy syn i właśnie Jupiter... dla moich chrześniaków to mega przeżycie - nie mają możliwości oglądania na swoim KD filmów więc wiesz jak to jest... a tym bardziej jak lubią takie klimaty.. A wtedy i mniejsza szkoda wydać kasę na filmy.
Choć dla mnie tak jak wyszedłem po kinie z Jupitera to zdarzyło mi się oglądać gorsze filmy ale ja też inaczej podchodzę do filmów niż Ty więc pewnie inaczej też oceniamy, choć niektóre filmy mamy podobny gust...:)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dobra. Juz obejrzalem.
Co już obejrzałeś ? :wink:

Chybq ktos tu szufladke dostaje.

Dokładnie,widać że po roli w "Zaginiona dziewczyna" (raczej jej życiówka) dalej idzie w podobne klimaty...
Całkiem nieźle tam zagrała,jednak wydaje mi się że ta rola trochę do niej pasowała i ciekawy jestem jak poradzi sobie w innych,bardziej odmiennych rolach...;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie no Pike jest na fali. Ponadto jest piekna, mloda i swietnie traci akcent. Moze przebierac w rolach.
Potrzebuje tylko jeszcze jednego w resume.
Na psycholach i emocjonujacych, wyrazistych postaciach, zawsze latwiej dojechac do przystanku Oskar

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Sztuczna? Moze dlatego ze troche sztywna jest, jak to angielka w jej wieku. Poza tym na brytyjskie warunki, powtorze jeszcze raz, jest piekna ( oczywiscie do slowianskich, czy latynoskich standardow jej daleko) i utalentowana. Wez inna brytyjke, Sienne Miller, ktora moglismy ostatnio "podziwiac" w Amerivan Sniper. Ta moglaby brac lekcje aktorstwa od O.Kurylenko.
Rozumiem ze dla polskich widzow, kazdy anglojezyczny aktor/ka, to jeden pies, ale Hollywood pelne jest obcokrajowcow* Choc jest ich znaczaca ilosc *, wiekszosc Polakow nie rozpoznaje ich korzeni. Inni natomiast zawsze gdzies w swiadomosci maja poczucie, ich odmiennosci, ze to obcokrajowcy. W zwiazku z tym nic dziwnego, ze przy ich ocenie, w naturalny sposob kojarzy sie ich kraje pochodzenia i wlasciwe im kryteria porownawcze
Zanim wiec ktos jeszcze napisze, ze Pike jest brzydka, niech wezmie pod uwage kryteria urody rdzennych brytyjczykow.

* Zrobilem ostatnio powtorke Avangers i 12 Years a Slave, w ktorych przewazaja obcokrajowcy. W tv wlasnie blysnely zdjecia z Hanna., tez amerykancow w glownej obsadzie, tyle co kot naplakal.

Ostatnia edycja:
Do góry