Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tak,braciszku,widziałem już :
Kingsman: Tajne sluzby (2014) - IMDb
Muzyka którą wrzuciłeś jest do sceny "Dobry koń i po błocie pojedzie" :mrgreen::D:wink:
Co do samego filmu (małe spoilery) :
Nie była to typowa śmiechowa komedia...
Według mnie film trochę nierówny.Pierwsze pół godziny całkiem dobre i ciekawe.Potem ponad godzinę średnio i momentami przewidywalnie (np. scena z pociągiem,strzelaniem do psa itd.).Ostatnie 15 min. znowu podwyższyło poziom.Scena w kościele dosyć mocna ;),chociaż była zrobiona za bardzo w przyspieszonym tempie (jak również dużo innych).Moment wybuchów głów także nieźle wyglądał...:)
Ogólnie film nie było zły,jednak według mnie średnia ocena za wysoka...;)

Zwiastun "Fotografa" wrzucałem jakiś czas temu.Również jestem ciekawy filmu...;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida a ja idę oglądać komedyjkę Prawdziwa jazda - może troszkę się pośmieje, a potem meczyk :)
Lipa pokręciło mi w sobotę ten film leci :-( ale meczyk zostaje ...

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Tak,braciszku,widziałem już :
Kingsman: Tajne sluzby (2014) - IMDb
Muzyka którą wrzuciłeś jest do sceny "Dobry koń i po błocie pojedzie" :mrgreen::D:wink:
Co do samego filmu (małe spoilery) :
Nie była to typowa śmiechowa komedia...
Według mnie film trochę nierówny.Pierwsze pół godziny całkiem dobre i ciekawe.Potem ponad godzinę średnio i momentami przewidywalnie (np. scena z pociągiem,strzelaniem do psa itd.).Ostatnie 15 min. znowu podwyższyło poziom.Scena w kościele dosyć mocna ;),chociaż była zrobiona za bardzo w przyspieszonym tempie (jak również dużo innych).Moment wybuchów głów także nieźle wyglądał...:)
Ogólnie film nie było zły,jednak według mnie średnia ocena za wysoka...;)

Zwiastun "Fotografa" wrzucałem jakiś czas temu.Również jestem ciekawy filmu...;)

Dokładnie to ten czas muzyki :lol:, zauważyłeś, że ostatnio coraz więcej w filmach muzy z lat '80-tych?
Jednak dla mnie to i tak lepszy film jak ostatnie Bondy. Nawet w tym filmie mówili, że stare Bondy są lepsze. :mrgreen::D;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No i niech puszczają taką muzę,bo osobiście bardzo lubię tą lat 80-tych :)
Co do "Bondów",to trzeba sobie poprzypominać,bo tak jak pisał Raccoon, często wspomnienia platają figle..:)

Edi,widziałeś już "Pani z przedszkola" ? Zwiastun wyglądł ciekawie,ale ocena trochę lipna...

Bipo

Active member
Bez reklam
Piramida a ja idę oglądać komedyjkę Prawdziwa jazda - może troszkę się pośmieje, a potem meczyk :)
Lipa pokręciło mi w sobotę ten film leci :-( ale meczyk zostaje ...

Ostatnio oglądaliśmy w kilka osób przy piwku ten film, można się chwilami pośmiać...;-);)

eedviking

Banned
No i niech puszczają taką muzę,bo osobiście bardzo lubię tą lat 80-tych :)
Co do "Bondów",to trzeba sobie poprzypominać,bo tak jak pisał Raccoon, często wspomnienia platają figle..:)

Edi,widziałeś już "Pani z przedszkola" ? Zwiastun wyglądł ciekawie,ale ocena trochę lipna...

Jeszcze nie widziałem, co do starszych Bondów to nie tak dawno kilka sobie odświeżałem i mi się podobały nadal.
Gold Finger ( rewelacja!!!)
The Spy Who Loved Me ( moim zdaniem najlepszy z Moorem)
Dr. No ( Kozak)
Live and Let Die ( chyba jedyny z kosmitami i dużo humoru)

Tyle w temacie Bondów z mojej mańki. :D;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zobaczymy jak to u mnie wypadnie...
Cały czas planuję sobie odswieżać pewne starsze filmy...a tu zawsze coś nowego wpadnie...Będę musiał ostrzej sortować te nowości...:)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja chyba odpuszczę tą "Panią z przedszkola" bo przed chwilą przeczytałem że te sceny które były w zwiastunie,były najlepsze z całego filmu :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida a ja Ci powiem że filmy lubię oglądać ale żaden film nie powoduje we mnie tyle emocji co dobry mecz :) BARSA GÓRĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Henry

Active member
Bez reklam
Niestety :-(
ja wróciłem, a żona wyjechała

Edziu, takich KARDYNALNYCH błędów się nie popełnia :D:p

Do góry