Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Siedzisz na forum, to na ulicy spokój :p

To Ty po kilku dniach na forum piszesz,bo podobno ścigało Cię nawet wojsko... :razz::grin:;-)
Ale ważne że im uciekłeś (pomimo zniszczeń za 347 mln $) :eek:k::mrgreen:

Jakiś czas temu pisałeś o Jupiterze, normalnie szmira jakich mało, po Wachowskich więcej się spodziewałem, nie warto kupować nawet dla testowania sprzętu ;)

Pewnie w ciągu kilku/kilkunastu dni się przekonam...;)

eedviking

Banned
To prawda,od jakiś 10-15 lat te ulice nie są już takie groźne,jednak jeszcze można się ostro nadziać...;)
Wiesz dlaczego teraz jest mniej chuliganów na ulicy... ? ;)

Każda dzielnica miała swoje "miejsca klimatyczne".
Mnie się wszystko podoba i niech mnie żaden w ząbek czesany sztyfcik w ancugu , czy inny szpagat nie mówi, że nie ma możlywości deformacji klipy na cyferblacie we stolycy. Noooo! :mrgreen:;)

https://www.youtube.com/watch?v=gx-Fj518FiQ

Bipo

Active member
Bez reklam
Armanig ja Ci mówię że jeszcze polubisz te stworki z Hobbita :) tylko właśnie potrzeba 120 cali i powiem więcej wtedy nawet 3d polubisz bo odczucia zupełnie inne nawet jak masz tv 80 cali ... ja jestem pod dużym wrażeniem jeśli chodzi o projektor i na Twoim miejscu jak żona Ci nie marudzi to kupuj i ciesz się obrazem na 120 calach i w głębokim poważaniu będziesz miał tv 4k :)

120-130 cali ekran i rządzisz Kolego :) i Hobbit będzie filmem do którego zrobi Ci się uśmiech na twarzy...
Ja miałem przyjemność na 130 calach na projektorze Soniaka obejrzeć Hobbita 2 w 3d - jak dla mnie bajeczka....

Piramida napisałem że nie, poza tymi dwoma razami na systemie ala atmos ale to jest pomyłka jak dla mnie...
A Ty może miałeś okazję gdzieś oglądać ?

Podpisuję się pod Lolkiem Hobbit na dużym ekranie wygląda pięknie a te krajobrazy Nowej Zelandii robią swoje....;-)

free photo hosting

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ogólnie to nie nie jesteś zachwycony ? :wink:
Może jeszcze ze 2-4 dziury w suficie by się przydały...
A może już nie ten słuch...:p:mrgreen::grin::wink:

Zachwycony?
Zachwycony to ja byłbym plumkając na jachcie z tuzinem kobitek, a nie z czterema głośniczkami w suficie, come on ;)
Napisałem już, jest lepiej i tyle, a co tam jakieś szperacze internetowe sobie myślą to już mi lotto.
Proponuje też zaglądnąć ignorantom na zagraniczne fora i poczytać co piszą inni, a nie kisić ogóra w jednym miejscu i opierać się na jednej/dwóch opiniach.
Ja już w obecnych warunkach lokalowych nie jestem (chyba?) w stanie nic lepszego osiągnąć.
To co mam już obecnie, w mojej ocenie i tak daje lepsze wrażenia jak stacjonarne kino (audio).
Jeszcze pierdykne sobie jakiś projektor, ale też bez ciśnienia i jeżeli mam być szczery, to bardziej myślę o imprezach które zrobię z projektorem w tle (schizy na ścianie, wódka na stole i odlot) ;), a potem dopiero pomyślę o filmach ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zaluje, że obejrzałem. Teraz oglądając Godzille i delektujac się dźwiękiem będę widział kwiczącą koze, ale czapki z głów dla tych panów.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Hyhy armani wiedziałem że to napiszesz :) słowo w słowo :):):)
Btw, wyczytałem tam, że ten sam zespół robił dźwięk do LOTRa :)

eedviking

Banned
Bardzo fajne, ale w sumie nic odkrywczego. Jak byłem małolat, razem z kolegą na dwa magnetofony MK122, nagrywaliśmy audycje "radiowe" i wymyślaliśmy sporo trików, aby przypominały odgłosy (np.) natury.
Chodzenie po śniegu robiliśmy naciskając woreczek lniany wypełniony mąką ziemniaczaną, a odgłosy końskich kopyt (tu było trudniej) , wypełniliśmy pudełka różną ilością gazet ... ech...fajnie było i mieliśmy wielu słuchaczy. Wielu nie uwierzy...nie było wtedy ni internetu, czy youtuba. :mrgreen::D

Łysy, jak to czytasz, to się odezwij. :D;)

Ostatnia edycja:
Do góry