Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
No jeszcze 6 zmysl nie ewoluowal u mnie. Prawde mowiac pozostale dzisiaj tez jeszcze nieco rozregulowane.
Wiec nie zadam Ci pytania, czy nie chcialbys miec VoDa, czy telewizji w jakosci dorownujacej dzisiejszym bluray-om,, bo mi jeszcze odpowiesz jakas kryptozagadka. Ide tymczasem nakarmic mozg i pozostale zwierzeta.
Ogladalem 9 odcinkow Gommory i sie nie wyspalem. Mozna powiedziec , ze mnie wciagnelo.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ide tymczasem nakarmic mozg i pozostale zwierzeta.

Pogłaszcz zwierzęta ode mnie i od Armaniga :D:mrgreen::wink:

Ogladalem 9 odcinkow Gommory i sie nie wyspalem. Mozna powiedziec , ze mnie wciagnelo.

12 odcinek jest kozacki :eek:k:;-)
Już się nie mogę doczekać kolejnego sezonu :)

Kolejny spojler...

Już dzisiaj widziałem.W ogóle zauważyłem że od czasów "Szybcy i wściekli 7" zaczęli puszczać te zajawkowe sceny z filmów (co przekłada się na zarobki produkcji).W "Avengers 2" też chyba z 6-7 scen zapodali.Teraz zaczynają z "Mad Maxem"... :wink:

eedviking

Banned
Już dzisiaj widziałem.W ogóle zauważyłem że od czasów "Szybcy i wściekli 7" zaczęli puszczać te zajawkowe sceny z filmów (co przekłada się na zarobki produkcji).W "Avengers 2" też chyba z 6-7 scen zapodali.Teraz zaczynają z "Mad Maxem"... :wink:

Domyśliłem się, ja wczoraj widziałem #1, ale że dałeś braciszku , to dałem #2. :D
Trochę mnie to wnerwia, te ich mnogie zajawki, ale cóż.:)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja kiedyś sobie mówiłem...,że nie będę oglądał kolejnych zwiastunów/zajawek z tych filmów,aby nie mieć spoilerów....
Jednak są one ciekawe,poza tym te filmy nie należą do tych,które zaskakują...;-)

P.S.
Mam 'Kingsman: Tajne służby". Pamiętam że coś z Bubafat pisaliście że niezłe...:)
Jutro obejrzę...

eedviking

Banned
Może z początku nie dostaniesz orgazmu, ale jak zobaczysz w kościele orgię obrazów i kunszt Colina Firtha, to przygotuj się na wszystko. :mrgreen:;)
MrVintage-pl-Kingsman-12.jpg

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Bo siedzialem w kinie z towarzystwem ktore lalo w majty, a zapach , ktory snul sie od nich to nie byla Prada ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jak wpisałem w Google "Ballymun",to wyskoczyło mi prawie moje osiedle :mrgreen::D;)
Do tego z serialu 'Gomorra",też trochę podobne ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Bardzo podobne. Moze odkopie kiedys stare zdjecia, czegos takiego to nawet w PL nie widzialem - wypalone mieszkania, blachy zamiast okien....etc
Ale Ballymun to pikus, przy innych ciekawych zakatkach Dublinka ;)

Ostatnia edycja:
Do góry