Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Moim zdaniem przed filmem powinien być komunikat żeby nie wieszać ubrań na oparciach. Widziałem kilka rzędów niżej laskę która tak zrobiła. Czyli jej nie dmuchalo po szyi a osobie za nią nie dmuchalo w twarz. I nie pryskalo. A po filmie pewnie miała kurtkę mokrą :)

Kino polecam mimo wszystko przynajmniej raz odwiedzić. Może komuś przypasuje. Dodatkowo miałem dwa trailery z efektami 4d. Szybkich 7 i Jurassic World. Tam problem braku synchronizacji fotela z obrazem był jeszcze gorszy.

eedviking

Banned
Witam :-D szanowne Państwo. "Vikingu", zawsze wiedziałem że jesteś z "właściwej" ekipy:-D Każdy bez wyjątku film o Bondzie, to gó...no , i to takie duuuuuuuuże :-D "Vikingu" , pytanko personalne: do której ekipy dołączył by się? Na przykład do "chłopaków" z "Soprano" czy do ekipy "Gorączka"??:mrgreen:

Witaj Dżygicie :)
Odpowiedź jest prosta, byłbym samotnikiem, do wynajęcia na umowę o dzieło, za odpowiednie honorarium. Cicho, na czas, na temat. :mrgreen::D;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
68481_1.12.jpg

W "Deadpoolu" poznamy genezę najbardziej niekonwencjonalnego antybohatera ze świata komiksów Marvela. Będzie to historia żołnierza jednostek specjalnych Wade'a Wilsona. Jest on przedmiotem niebezpiecznego eksperymentu, dzięki któremu zyskał zdolność szybkiej regeneracji organizmu. W wyniku przeprowadzonych na nim doświadczeń przybiera nową tożsamość – Deadpoola – i uzbrojony w nowe umiejętności i czarny humor :-D rozpoczyna polowanie na człowieka, który prawie zniszczył jego życie.

Premiera - Luty 2016r.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Prawie 2 lata temu opisywałem wrażenie z tego kina, można być rzec, że mamy podobne odczucia, szczególnie podpisuje się pod ostatnią wypowiedzią.
Mimo, że nie mam w domu 4d, to w ogólnym rozrachunku wolę seans w domowym zaciszu, a kino faktycznie ma ten klimacik, szczególnie jak idziemy z dziewczyną, ale w dobie KD cała reszta nie ma dla mnie już znaczenia. Mimo wszystko, każdemu polecam odwiedzić to kino, warto zaliczyć i samemu się przekonać. Jedynie nie mogłem przeboleć foteli, na szczęście ostatnie sceny zrekompensowały bolący tyłek.
http://www.hdtv.com.pl/forum/963768-post903.html

Nawet kojarzę deko jak o tym pisałeś :) ja osobiście do kina raz na jakiś czas lubię iść coś pooglądać tylko w tygodniu najlepiej to zrobić, chyba że z dzieckiem się idzie .. tak ja zaraz idę na Kopciuszka :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Wystarcza 2 menstruujace kobiety w domu i masz atmosfera krwi i przeklenstwa wiszace w powietrzu.
Czasem po prostu lepiej uciec do kina ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida a do tego filmu dawałeś link? Nocny pościg..
https://www.youtube.com/watch?v=uusW8Q1Sp5o

Tak,kiedyś wrzucałem,zanim jeszcze wiedziałem jaki będzie tytuł w PL ;)

Według mnie Liam robi błąd,gdyż cały czas gra jakiegoś detektywa w takim samym płaszczyku.
Sylwek i Arni wcielali się w różne postacie....No ale może wiek Liama już na to nie pozwala...

P.S.
Jak tam "Non stop" ? ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tu nie ma na co liczyć, w końcu obejrzyj ;)
Ja nie mogę się doczekać, aż drugi raz zobaczę...

"Instaler" zaliczony, w końcu.
Coż mogę powiedzieć, REWELACJA!
W swoim gatunku mistrzostwo i ogląda się od deski do deski.
Jak komuś tam brakowało efektów, czy innych efekciarskich bzdetów, to nie ma pola do dyskusji.
To nie jest film do testowania KD, to jest Sci-Fi pełną gębą i jak sądze, dla nielicznych.
Bardzo udany seans.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Oj bez przesady z tymi nielicznymi. Patrząc na IMDB, Filmweb i Metacritic to film się większości widzów BARDZO spodobał. Nieliczni to są Ci co go ocenili nisko.

Do góry