Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
Przesadzacie. zapowiada się ciekawe kino. Liam dobrze powiedział, że w 3 części nikgoo nie porwą bo to było by nudne, więc teraz sam będzie ścigał będąc ściganym. Ja chętnie obejrzę:)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Widziałem ten film 5 miesięcy temu :grin:
Nie był taki zły,jak większość ostatnich z Nicholasem,ale z drugiej strony też nie jakiś super...taki lekki dramacik...
Stary pijak był niezły ;-)

eedviking

Banned
a ten... :D

great-trailer-for-the-norwegian-adventure-thriller-ragnarok-header.jpg

Yyyyyy...który o mnie ? ..przypomnij prosić... :D ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Panowie........

ja bym Wam baaaaaardzo chciał podziękować za polecenie dwóch filmów :)

1. Krudowie 3D (The Croods),
2. Tajemnica Zielonego Królestwa 3D (Epic).

Oba się okazały REWELACYJNE - niezależnie od wieku widza. Mój syn (2 lata i 4 miesiące) bawił się wyśmienicie. A dla mnie to najlepsze kreskówki :) Myślałem, że z Autami nic się nie może równać :) Zdziwiłem się. Te filmy miażdżą obrazem, dźwiękiem i... fabułą :) POLECAM!!!

I jeszcze jedno, a być może najważniejsze. 3D! Pierwszy raz widziałem u siebie w domu 3D, które zaparło mi dech w piersiach tak jak pierwsze w życiu pokazy w IMAX. Obraz bez zarzutu, żadnych artefaktów, nic. REWELACYJA x1000 :)

Teraz poluję na Legendy Sowiego Królestwa. Niestety trzeba wybierać pomiędzy 3D, a wersją z polskimi napisami.... :/ W Polsce wydane było tylko 2D :/ A tam też może być potęga obrazu i dźwięku :)

Zatem jeszcze raz dziękuję! :) Ja, jako stary dziad polecam kreskówki. Koniec świata.... ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zólwik Sammy to najlepszy film 3D jaki widziałem, chodzi dokładnie o scenę z wężem (deklasuje wszystko), wiele razy o tym już wspominałem ;)

Raccoon, "Epic" to ta bajka o której pisałem jakiś czas temu w poszukiwaniu tytułu, co prawda jeszcze nie widziałem całośći, ale trailer w sklepie bardzo zachęcający. Trzeba obejrzeć.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Trochę mnie zniechęca trailer i oceny. Trochę infantylnie, trochę mało detali. Widać że ma już kilka lat.

Zobaczcie ilość szczegółów i detali w Krudach i Tajemnicy :)

Inne czasy, inna liga. Ale dzięki za polecenie. W końcu Krudow i Tajemnicę też kupiłem z Waszego polecenia :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Panowie........

ja bym Wam baaaaaardzo chciał podziękować za polecenie dwóch filmów :)

1. Krudowie 3D (The Croods),
2. Tajemnica Zielonego Królestwa 3D (Epic).

Oba się okazały REWELACYJNE - niezależnie od wieku widza. Mój syn (2 lata i 4 miesiące) bawił się wyśmienicie. A dla mnie to najlepsze kreskówki :) Myślałem, że z Autami nic się nie może równać :) Zdziwiłem się. Te filmy miażdżą obrazem, dźwiękiem i... fabułą :) POLECAM!!!

I jeszcze jedno, a być może najważniejsze. 3D! Pierwszy raz widziałem u siebie w domu 3D, które zaparło mi dech w piersiach tak jak pierwsze w życiu pokazy w IMAX. Obraz bez zarzutu, żadnych artefaktów, nic. REWELACYJA x1000 :)

Teraz poluję na Legendy Sowiego Królestwa. Niestety trzeba wybierać pomiędzy 3D, a wersją z polskimi napisami.... :/ W Polsce wydane było tylko 2D :/ A tam też może być potęga obrazu i dźwięku :)

Zatem jeszcze raz dziękuję! :) Ja, jako stary dziad polecam kreskówki. Koniec świata.... ;)

A dla tych którzy chcą obejrzeć a nie maja tego filmu na bluray dzisiaj leci w Cplus Tajemnice... zresztą Krudowie tez tylko trzeba dzień złapać bo już film jest powtarzany..

eedviking

Banned
OGŁOSZENIE !!!

Ponieważ nie mogę pójść na przedpremierowy pokaz filmu JOE , proponuję koleżankom i kolegom darmowe podwójne zaproszenie na ten film - dzisiaj na 19: 00 . Dalsze info na PW. Kto pierwszy ten otrzyma. Film do obejrzenia w Warszawie( Śródmieście - PKiN) ;)

www.youtube.com/watch?v=3WPLVEUx5AU

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Czarownica (2014) - IMDb
Muszę przyznać,że to naprawdę bardzo dobry film.Klimat,scenografia,dźwięki,muzyka,aktorzy - wszystko na naprawdę wysokim poziomie.
Oglądałem tylko wersję 2D ale i tak było świetnie.Znów poczułem się jak małe dziecko :eek:k:8):wink:
Jak ktoś lubi baśnie,to na Blu-ray pozycja obowiązkowa :wink:

Nienawisc (1995) - IMDb
Trochę przereklamowany.Oglądałem sporo lepszych (według mnie) filmów o podobnej tematyce.
Jakoś to klimatu nie miało i trochę za "lekkie" jak dla mnie.Do Pusher'a się nie umywa...

Do góry