Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

eedviking

Banned
Może być śmiesznie. :D

Nie ukrywam , że czekam na ten film Bølgen (Fala) , inspirowany tsunami, które w 1934 roku nawiedziło Tafjorden i zabiło 47 osób .

[youtube]UdEE5oMPvEM[/youtube]

Zdjęcie własnej roboty :D czekamy na prom właśnie we Frafjordzie. Troszkę ciemne , bo jest około północy.:mrgreen:

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Niezłe, zdjęcie też ;)

Jeszcze znalazłem coś takiego, co z chęcią zobaczę- miniserial z Brody jako Houdinim
[youtube]zaOPX2m9tTA[/youtube]

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Coś dla fanów Fassenbendera ;)

Oglądałem ten trailer ale nie wiedziałem że to Fassbender....:)

Jeszcze znalazłem coś takiego, co z chęcią zobaczę- miniserial z Brody jako Houdinim

Te mini-seriale to dobra sprawa.Ja mam jeszcze do zaliczenia "The Take" z Tomciem :grin: Tom Hardy The Take 2009 - YouTube

Edi a ten katastroficzny film już widziałeś ? Into the Storm - Official Main Trailer [HD] - YouTube

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Into the Storm, czeka w kolejce u mnie .:D ;)

Z seriali dla relaksu i ten może być, chociaż ogólnie nie przepadam za serialami. ;)
[youtube]2rVy3RBJmNo[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Podobna cena, jak kiedyś za tą samą paczke tyle że na DVD, płaciłem jakieś 350-400zł. Tyle że z PL napisami.

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Niedługo pewnie ukaże się też wersja z innymi językami, bo np. ta jest bez włoskiego i europy wschodniej ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Miejmy nadzieje, ciekawy jestem tylko na ile będzie to faktycznie lepsza jakość.
Może jakieś dodatki nowe? ;)
Co by nie mówić, Soprano to jeden z najlepszych seriali w historii, nie mogę tylko odżałować "Big Pussy"... to była duża strata dla całej produkcji.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie tyle co nudne, a śmieszne. Jak to ma wyglądać tak jak w drugiej części, to sobie odpuszczę, robią z tego typowego Blockbustera.
Tylu niedorzecznych sytuacji co w drugiej częśći, dawno nie widziałem, a przecież jedynka była świetna.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie tyle co nudne, a śmieszne. Jak to ma wyglądać tak jak w drugiej części, to sobie odpuszczę, robią z tego typowego Blockbustera.
Tylu niedorzecznych sytuacji co w drugiej częśći, dawno nie widziałem, a przecież jedynka była świetna.

Zobaczymy dla mnie jedynka też była lepsza ale 3 część może byc lepsza od drugiej.. Ale L.N. bardzo lubię :)

Do góry