Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
No pewnie braciszunieczku :D:mrgreen::twisted:

Tak na marginesie,czytał już ktoś ?
PamiecAbsolutna.jpg

arnold.jpg

Szczerze polecam!!! Arnold to dobry, mądry człowiek. Zajebiście jest opisane jego życie.
Doszedł do wszystkiego sam, jeśli lubi go to książka obowiązkowa dla ciebie :) jeśli nie to go polubisz hehe

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Czy przypomina Wam ten film ten o którym myślę ?
Raczej nie ma szans aby go pobił ;-)

[youtube]Uq6adVUyLTU&list=UUi8e0iOVk1fEOogdfu4YgfA[/youtube]

Savron

Well-known member
Bez reklam
eedviking; "Mogą być fajne te filmy. ;) Hemsworth może być , Alba(kojarzy mi się z pralnią w Warszawie) , gdyby to nie była aktorka do tego znana, pewnie przechodząc ulicą, nie zwróciłbym na nią uwagi. ;)"

Wow! "Viking", przerażasz mi drugi raz. ;-) Ja też chcę wiedzieć , gdzie ta pralnia :D:D:D??? GDZIE??? Teraz wiem że mój ulubiony film to "Tropicel", gdzie pokazano prawdziwe obliczę Vikingów. :D:D:D.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Savron,nie ma się czemu dziwić,brat zawsze miał najlepsze laski,do wyboru do koloru,z jakiego kontynentu pragniesz :mrgreen::-D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Baciszenieniuniu i co oglądałeś TRUPA (El Cuerpo)? TIK-TAK :D :mrgreen:

Jeszcze nie,ale już niedługo.W ogóle mam kilka nowych filmów za które nie mogę się również zabrać.Czasami mam tak,że z tydzień nic nie oglądam,a niekiedy z kolei zaliczę 3 filmy dziennie...

Zaliczyłem HUNTERA i bardzo fajny film i widoczki. :grin:

"Hunter" z Dafoe ? Też jeszcze nie widziałem,ale czytałem że jest jakaś dłuższa wersja,która wyjaśnia niektóre sprawy...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mike Tyson: Undisputed Truth (TV Movie 2013) - IMDb zaliczony.
W sumie dużo nowych rzeczy po poprzednim jego filmie Tyson (2008) - IMDb się nie dowiedziałem...No może tego,że kobieta Tysona zdradzała go z Bradem Pittem ;-)
Mike opowiada na scenie o boksie,jednak w większości o tym jak w młodości kradł,ćpał,chlał,zdradzał żonę,gardził ludźmi,cwaniakował,wydawał kasę...Twierdził że nie zgwałcił laski,która go o to oskarżyła...W filmie z 2008r. powiedział to samo,jednak dodał,że WYKORZYSTAŁ inne kobiety,ale nie tą...
Praktycznie cały spektakl miał żartobliwy ton wypowiedzi z mocnymi słowami bez cenzury.Na koniec Mike podkreśla że żałuje złego postępowania,dostał drugą szansę i takie tam...
Tyson nawijał przez 1.5 godziny,nieźle się przy tym pocąc ;-)

Zapowiada się ciekawie :) (jest nawet Adamczyk w 14 sek :mrgreen:)
[youtube]B_bHGvCTBds[/youtube]

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Jeszcze nie,ale już niedługo.W ogóle mam kilka nowych filmów za które nie mogę się również zabrać.Czasami mam tak,że z tydzień nic nie oglądam,a niekiedy z kolei zaliczę 3 filmy dziennie...

"Hunter" z Dafoe ? Też jeszcze nie widziałem,ale czytałem że jest jakaś dłuższa wersja,która wyjaśnia niektóre sprawy...

Ano ten sam, jeno zwykłą wersję raczej. ?:D

Wczoraj zaliczyłem duński kryminał psychologiczny, dobry film, warto zobaczyć. :D

[youtube]XdXF20nED9k[/youtube]

Do góry