Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Snowpiercer: Arka przyszłości (2013) - IMDb
Na dwa podejścia,ale zaliczony :)

Po opiniach co niektórych spodziewałem się większej chałki...W sumie nie było aż tak źle.Ciekawy pomysł z tymi przeróżnymi wagonami,w ktorych bylo prawie wszystko,co czlowiek potrzebuje do zycia...
Ja ostatnio zauważyłem że im gorsze opinie i im mniejsze oczekiwania to więcej frajdy się okazuje. A z drugiej strony im lepsze oceny tym większe rozczarowanie. I tak wiem. Ameryki nie odkryłem :)

Caparzo

New member
Bez reklam
Ja czytając i widząc zwiastun o jakimś dennym pociągu jadącym przez świat, to już jest dla mnie nudne. Jadą, jadą i jadą , co może być innego w tym filmie niż to co już było w innych np w fabule ?? Wydaje mi się że nic.

ot taki film na tv puls zaraz po megazaur kontra krokodyl dwugłowy ;P

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja czytając i widząc zwiastun o jakimś dennym pociągu jadącym przez świat, to już jest dla mnie nudne. Jadą, jadą i jadą , co może być innego w tym filmie niż to co już było w innych np w fabule ?? Wydaje mi się że nic.

Wszystko może być inne, od arcyciekawego dzieła do typowej chały.
Filmu nie komentuje, bo to inna inszość.
Równie dobrze można napisać, co ciekawego może się zdarzyć w filmie gdzie całą akcja kręci się w salach sądowych, a jednak "12 gniewnych ludzi" to jeden z najlepszych filmów jakie widziałem.

eedviking

Banned
Ja ostatnio zauważyłem że im gorsze opinie i im mniejsze oczekiwania to więcej frajdy się okazuje. A z drugiej strony im lepsze oceny tym większe rozczarowanie. I tak wiem. Ameryki nie odkryłem :)

A szkoda, mógłbym Ci wtedy pomóc ( no wiesz w końcu to Vikingowie ją odkryli) i może by ta Ameryka była fajniejsza i śmieszniejsza. :D;)

eedviking

Banned
Pamięta ktoś może świetny futurystyczny film z 1936 r. Rzeczy, które nadejdą? (Things To Come)
Wizja następnych stu lat dziejów ludzkości. W roku 1940 wybucha globalna wojna. Trwa ona przez kolejne dekady, tak długo, że następne pokolenia zapominają z jakiego powodu i przez kogo została ona zapoczątkowana.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tutaj coś w temacie, materiał podzielony na 12 częśći:

Pamiętam to,kiedyś wrzucałeś ;-)

Według Was Chris Hemsworth nadaje się do filmów akcji,czy trochę za lalusiowaty ?
Mógłby te włosy obciąć... ;)

[youtube]Q1HO07bKGhU[/youtube]

Tutaj kolejny film akcji,z dedykacją dla Armanisia :D;-)

[youtube]KB_WdiB348U[/youtube]

Obydwa filmy z kategorią "R" :D

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Mogą być fajne te filmy. ;) Hemsworth może być , Alba(kojarzy mi się z pralnią w Warszawie) , gdyby to nie była aktorka do tego znana, pewnie przechodząc ulicą, nie zwróciłbym na nią uwagi. ;)

Nina Dobrev ;)
0118bf0722.jpg

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Alba(kojarzy mi się z pralnią w Warszawie) , gdyby to nie była aktorka do tego znana, pewnie przechodząc ulicą, nie zwróciłbym na nią uwagi. ;)

Ale z Ciebie szwagier :) a Sylwek Ci się z kapciem przypadkiem nie kojarzy? :)

sylwek.jpg

Nie jest zła, ale gdybym był szwagrem, to napisałbym że w co drugim Bułgarskim McDonaldzie nie gorsze sprzedają BigMaki ;)

Tutaj kolejny film akcji,z dedykacją dla Armanisia :D;-)

Dzięki, dla "Pralni" na pewno obejrzę :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Alba(kojarzy mi się z pralnią w Warszawie) ,

Dawaj namiary na pralnię :mrgreen::D

Sylwek Ci się z kapciem przypadkiem nie kojarzy? :)

Gdy słyszę słowo "kapeć" przypomina mi się stwierdzenie znajomego,który mówił tak o facetach,którzy są pod pantoflem... :lol:;-)

Przy "Riddicku" to piszczy jak baba :lol::wink:

Haha :D:mrgreen:,ubiegłeś mnie z tym :
Od 1:20 się zaczyna :popcorn:
[youtube]UM5OYOzPPek[/youtube]

Co do Sylwka :

Z powodu komplikacji przy porodzie miał częściowy paraliż twarzy (nieruchomy prawy policzek), a wykrzywienie dolnej wargi i zaburzenia mowy pozostały mu na całe życie.

Ostatnia edycja:
Do góry