Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

eedviking

Banned
Dajcie już spokój z tym bokserami. :lol:
Lepiej obejrzyjcie dobry film.
Dwunastoletni Oskar nie ma przyjaciół. Każdego dnia jest nękany przez silniejszych kolegów, którym nie potrafi się przeciwstawić. Pewnego dnia spotyka tajemniczą dziewczynkę o imieniu Eli. Jej pojawienie się rozpoczyna serię śmierci i makabrycznych wydarzeń. Oskar zdaje sobie sprawę, że Eli nie jest zwyczajną istotą. Nie jest jej zimno. Nie jada słodyczy. Nie sprawia jej problemu ułożenie kostki Rubika. Z biegiem czasu chłopiec przekonuje się, że dziewczynka nie potrafi żyć bez ludzkiej krwi. Dziecięca więź okazuje się jednak silniejsza niż strach.

[youtube]qrIcYgS8nRc[/youtube]
Dylematy wojennej reporterki - bardzo dobry film. ( oryg. Tusen ganger god natt)

[youtube]jGCC1zzn5EA[/youtube]

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dwunastoletni Oskar nie ma przyjaciół. Każdego dnia jest nękany przez silniejszych kolegów, którym nie potrafi się przeciwstawić. Pewnego dnia spotyka tajemniczą dziewczynkę o imieniu Eli. Jej pojawienie się rozpoczyna serię śmierci i makabrycznych wydarzeń. Oskar zdaje sobie sprawę, że Eli nie jest zwyczajną istotą. Nie jest jej zimno. Nie jada słodyczy. Nie sprawia jej problemu ułożenie kostki Rubika. Z biegiem czasu chłopiec przekonuje się, że dziewczynka nie potrafi żyć bez ludzkiej krwi. Dziecięca więź okazuje się jednak silniejsza niż strach.

Przecież to jest znany film "Pozwól mi wejść" ;-) - całkiem fajny.Remake z 2010r również mi się podobał :)

eedviking

Banned
To jest film z 2008r, właśnie znany pod tym polskim tytułem. ;)
A tu bardzo fajny film familijny o pierwszej , czasem trudnej miłości. Polecam obejrzeć trailer do końca.:mrgreen:

[youtube]HqzMxdyYNPg[/youtube]

Ostatnia edycja:

quasimodek

Member
Bez reklam
Gołota niestety ma jedną zasadniczą wadę, której nie powinien mieć zawodowiec- strach- i to go niestety gubiło.
Porównajcie sobie walki Gołoty i choćby Tyson'a, Michalczewskiego czy nawet Pana od Ziobry- Admaka- oni mieli/mają instynkt bokserski, Gołota niestety nie ;)
To nie był strach. To była słaba psychika i brak wiary w siebie i to że się uda... Walka do końca.... Mimo wszystko wg mnie był i jest najlepszy z naszych ciężkich w historii polskiego boksu.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To nie był strach. To była słaba psychika i brak wiary w siebie i to że się uda... Walka do końca.... Mimo wszystko wg mnie był i jest najlepszy z naszych ciężkich w historii polskiego boksu.

Może gdyby się mniej bał,miałby więcej wiary w siebie ;)
Według mnie też był najlepszy :)

Tak ciekawostka,wiecie ile trwała najdłuższa walka bokserska ?

Cytat :

Skończyła się ona dopiero około czwartej nad ranem! Pięściarze spędzili na ringu 7 godzin i 19 minut. Odbyła się ona na dystansie aż 110 rund

Henry

Active member
Bez reklam

To jest właśnie to coś co decyduje o zwycięstwie- instynkt bokserski ;)
Żeby filmowo było, to tak jak w Rocky'm :D
[youtube]pYt7k5LNnjQ[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ostatnio sporo tych filmów S/F, no i dobrze. Zapowiada się ciekawie.
Za 2 dni światowa premiera "Zaginiona dziewczyna", chyba najbardziej wyczekiwany przeze mnie tytuł.
Liczę tu na dobry thriller.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP

Na bezrybiu i rak ryba. Sprawdzę ;)
Zobacz tego Mike'a, ja zaliczę chyba tych Kliczko, ale co oni mają za historię?
Po tej spowiedzi Tysona już chyba nic nie przebije życiorysu "Bestii".
Dziwne że jeszcze nikt nie nakręcił o nim dobrego filmu, chyba że coś mi umknęło.
Wszystkie te Rocky razem wzięte (mimo że genialne klasyki), to nic przy tym co można by zrobić przy Tysonie.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Na bezrybiu i rak ryba. Sprawdzę ;)

Obejrzyj,obejrzyj :) Mi się bardzo podobał,ostatnio naprawdę mało jest thrillerów...

ja zaliczę chyba tych Kliczko, ale co oni mają za historię?

Mi się bardzo podoba ich opanowanie...
https://www.youtube.com/watch?v=9ZFIwPJqZKs

Wszystkie te Rocky razem wzięte (mimo że genialne klasyki), to nic przy tym co można by zrobić przy Tysonie.

Rocky to fikcja...;) Do filmu Tyson'a jakiego dałbyś aktora ? :)

eedviking

Banned
Moje dwa grosze o M.Tysonie.
Na pewno nie będę oglądał promowania gwałciciela i człowieka katującego kobiety. Tacy ludzie się nie zmieniają , a że brak roztrwonionej gotówki doskwiera... Dla mnie tacy ludzie są traktowani na równi z pedofilami.

Ostatnia edycja:
Do góry