Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

eedviking

Banned
[youtube]pao0rYs97Ek[/youtube]

Michael mieszka w idealnym domu - inteligentnym i wyposażonym w elektroniczne systemy oraz najlepsze zabezpieczenia.Psychopata wykorzystując nowoczesny system ochrony, terroryzuje i przejmuje kontrolę nad całym domem i nad życiem jego i jego bliskich. Michael ma tylko 90 minut, by znaleźć odpowiedź na jedno pytanie - "kim jest jego rozmówca?". Jeśli nie zdoła się tego dowiedzieć, mimo pięciu wskazówek, jego dom zniknie z powierzchni ziemi, wraz z nim i jego rodziną.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Nareszcie mój ukochany komp wrócił :eek:k::grin::mrgreen: i nie musze się męczyć na telefonie :fool::p:evil::hihi:

Michael mieszka w idealnym domu - inteligentnym i wyposażonym w elektroniczne systemy oraz najlepsze zabezpieczenia.Psychopata wykorzystując nowoczesny system ochrony, terroryzuje i przejmuje kontrolę nad całym domem i nad życiem jego i jego bliskich. Michael ma tylko 90 minut, by znaleźć odpowiedź na jedno pytanie - "kim jest jego rozmówca?". Jeśli nie zdoła się tego dowiedzieć, mimo pięciu wskazówek, jego dom zniknie z powierzchni ziemi, wraz z nim i jego rodziną.

Widziałeś ?

Mistrzu trochę poszperałem i w tych klimatach jakie również lubimy,znalazłem takie filmy :
Ten już kiedyś wrzucałem.Znalazłem scenę specjalnie dla Armanisia :grin:,może się skusi (aż dziwne że nie widziałem jeszcze tego filmu).

[youtube]okQJPUTQMqA[/youtube]

Następnie 2 części ruskiego Bumer'a.

Бумер /(2003)/ Кино Трейлер - YouTube
Бумер 2 / Bumer 2 - Трейлер - YouTube

I jeszcze te 3 :
ZEBRA CROSSING TRAILER - YouTube
Rise of the Footsoldier - Official Trailer - YouTube
RUNDSKOP (BULLHEAD) - international trailer HD - YouTube

Jak tam,widziałeś coś z nich ? :grin:

Henry

Active member
Bez reklam
Jako, że ostatnio czasu mniej na oglądanie filmów staram się oglądać raczej kino europejskie.
Ostatnio przyswoiłem ten film z V. Casselem

[youtube]VaAGug8AFcs[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jako, że ostatnio czasu mniej na oglądanie filmów staram się oglądać raczej kino europejskie.

Dobry ?

Mój ulubieniec Vincent, no to rozumiem ;)
Film już leciwy, ale chyba się skuszę (no chyba że już widziałem, ale skleroza nie boli)

Również jestem ciekawy :)

Tutaj coś dla fanów Scarlett Johansson (Armanig akurat to nie złośliwie,bo dzisiaj skonczyłem oglądać NA RATY ten bardzo ale to bardzo dziwny film...)

Ta pani chyba pierwszy raz rozebrała się oficjalnie do filmu :
Na początku i od 7:45s najwięcej widać.Według mnie nie ma rewelacji.Kiedyś lepiej wyglądała.Osobiście uważam że powinna zrzucić z 8-10 kg...zapuścić dłuższe włosy i trochę więcej się uśmiechać :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=uy1fFu5E1GY

Henry

Active member
Bez reklam
Dosyć ;)
Cassela bardzo cenię za jego warsztat....aktorski oczywiście :D
zagrał świetną rolę, poza tym film jest utrzymany w ciekawym klimacie

ps. jedna ciekawa rzecz z tym trailerem, film jest z 2011 roku ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Legendy Ringu - zaliczone.
http://www.imdb.com/title/tt1661382/?ref_=ttrel_rel_tt

Powiem Wam, że dawno się tak nie uśmiałem. Nastawiałem się tu na typową średniawkę, ale już po kilkunastu minutach wiedziałem że będzie lepiej jak dobrze. Nonstop akcja, w sensie dialogi, szybkie zwroty akcji, nie sposób się nudzić. To pierwsza po latach, wyjątkowo dobra rola De Niro, ale Sylwek też fajnie wypadł. Zresztą cała obsada dobrze dobrana.
Film bardzo pozytywny, z duża dawką humoru. Polecam!
Taką wisienką na torcie była Kim Basinger, ależ to piękna kobieta ;)

kim.jpg

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Legendy Ringu - zaliczone.

Powiem Wam, że dawno się tak nie uśmiałem. Nastawiałem się tu na typową średniawkę, ale już po kilkunastu minutach wiedziałem że będzie lepiej jak dobrze. Nonstop akcja, w sensie dialogi, szybkie zwroty akcji, nie sposób się nudzić. To pierwsza po latach, wyjątkowo dobra rola De Niro, ale Sylwek też fajnie wypadł. Zresztą cała obsada dobrze dobrana.
Film bardzo pozytywny, z duża dawką humoru. Polecam!

Scena z Holyfieldem i Tysonem była dobra :mrgreen:

Taką wisienką na torcie była Kim Basinger, ależ to piękna kobieta :wink:

Bardzo piękna i ma 60 lat (kiedyś pisałem o niej w naszej grupie)
Zobacz na tą 60-cio latkę :

Christie Brinkley Birthday Week Part One - ET 01/29/14 - YouTube

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Koledzy dzisiaj mam małe "urodziny filmów na bluray" zakupilem dzisiaj 100 - tny film :) - 300 początek imperium 2d/3d - jak obejrzę to oczywiście dam znać co i jak z obrazem, oraz z dźwiękiem...

Henry

Active member
Bez reklam
Ja tam Nolana lubię
-Memento, Bezsenność, Incepcja, Batmany, Prestiż.... przeca same zacne produkcje... oczywiście nie każdemu mogą się podobać, ale dla mnie są jak najbardziej na tak ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Henry,żartowałem,dlatego dałem ten zielony uśmiech :)

Lolek pisał,że nie pasuje do tej roli a przecież Nolan tam nie gra ;-)

Co do Nolan'a powiem jedno - mistrz 8)

Do góry