Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

eedviking

Banned
No to obejrzałem "Słodkich snów". Film ciekawy, dobrze się oglądało i kolejny raz nasuwa się pytanie, jak bardzo ludzie mają zryty beret???
Z czystym sumieniem (jeżeli ktoś nie oglądał) polecam oglądnięcie tego hiszpańskiego filmu.
Dzięki brat za polecenie. ;)

eedviking

Banned
Kolejny film czeka w kolejce do oblookania...
Bayu Aditya jest reporterem z Dżakarty, znajdującym się w życiowym i zawodowym impasie. Kazuki Nakamura jest zamożnym biznesmenem z Tokio, którego największą pasją jest wymyślanie nowych sposobów zabijania przypadkowych kobiet. Ich śmierci nagrywa i udostępnia na specjalnym forum. Tam znajduje go Bayu. Poczałkowo węszy w tym dziennikarski trop, jednak szybko przekona się, że nić porozumienia między nim a perwersyjnym mordercą jest silniejsza, niż mógłby przypuszczać.

[youtube]VjPZFm5IG6E[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Nie ma za co :D

Jak nie ma komu robić ?
Oni robią to co lubią :mrgreen:

Attachments

• Download.jpg
    Download.jpg
    39,4 KB · Wyś: 75

eedviking

Banned
Dzisiaj jak pisałem idę na przedpremierowy pokaz Więzień labiryntu , a jutro na przedpremierowy pokaz francuskiej komedii Sprawa dla dwojga. Oczywiście zdam relację. :D;)

[youtube]Kgt5aXLJsJA[/youtube]

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam

Attachments

• 20140916174816.jpg
    20140916174816.jpg
    27 KB · Wyś: 79

eedviking

Banned
Braciszku, ubiegłeś mnie , bo mam ten film( ill Manors) w kolejce do oblookanie, syn oglądał i stwierdził, że bardzo dobry, mocny film ,w którym dragi i przemoc są tylko tłem. ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja poczekam aż znajdę za 100 zł :) więcej nie dam...

Też więcej nie dam. Powiem Ci że jestem trochę zaskoczony tą ceną, ale to zapewne przez to 3D.

Btw. Zaraz Ci stuknie 6k postów, w sumie 7 lat na forum jesteśmy... hmmm. Czas na refleksje ;)
Edi nastukał już tysiaka, a jest z nami jakieś 3 msc. widać dużo kawy Kolega pije :)

Caparzo

New member
Bez reklam
Nie zgodze się ze stwierdzeniem, że ktoś nie pasuje do roli nie przebije poprzednika. Są tylko dwa przypadki na świecie kiedy tak jest, nikt nie zagra lepiej temrinatora od gubernatora a drugi przypadek jak sobie przypomnę ;). Statham to byle kto w 8 na 10 filmów ma taką samą fryzurę i taki sam garnitur. Te same sztuki walki te same teksty i spojrzenia. Generalnie jestem przeciwny kopiowaniu transportera bo można by było zrobić coś nowego a nie klepać znowu to samo. Serial też tyłka nie urwał więc czy to ma sens ?? Audi znowu będzie latać, pływać pod wodą .... no bez jaj....

ps. ja też jestem długo z wami ;P

collider

New member
Bez reklam
Nie zgodze się ze stwierdzeniem, że ktoś nie pasuje do roli nie przebije poprzednika. Są tylko dwa przypadki na świecie kiedy tak jest, nikt nie zagra lepiej temrinatora od gubernatora a drugi przypadek jak sobie przypomnę ;). Statham to byle kto w 8 na 10 filmów ma taką samą fryzurę i taki sam garnitur. Te same sztuki walki te same teksty i spojrzenia. Generalnie jestem przeciwny kopiowaniu transportera bo można by było zrobić coś nowego a nie klepać znowu to samo. Serial też tyłka nie urwał więc czy to ma sens ?? Audi znowu będzie latać, pływać pod wodą .... no bez jaj....

ps. ja też jestem długo z wami ;P

Oj jest wiele rol, aktorow w ktorych nie wyobrazam sobie kogos innego: Hugh Jackman jako Wolverine, M.J. Fox z "Powrotu do przyszlosci" czy Sylwka z Rocky'ego.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kwestia tego kto na kim robi większe wrażenie, ale Joe Pesci, Denzela, Leosia, Pacino, De Niro, Freemana czy wspomnianego Arnolda nikt nie jest w stanie zastąpić, to tak na pierwszy sort a jest jeszcze sporo nazwisk.
Co do Stathama, to mam dokładnie takie samo zdanie jak Reanimator.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Statham ma taki wyraz gęby,że nawet jak stanie naprzeciwko niego 2 metrowy 150 kg gościu i tak będzie się na niego patrzył z politowaniem...
To samo tyczy się tego drugiego pana...a to w filmach akcji cecha,która mi osobiście się podoba...:)
Dawaj Reanimator jakiegoś kozaka,ocenimy :)

Attachments

• 20140916205518.jpg
    20140916205518.jpg
    31,5 KB · Wyś: 68
  • vin.jpg
    vin.jpg
    35,8 KB · Wyś: 388
Do góry