Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie,rola w "Skazany na bluesa" była jego najlepszą.Sam film również.

Pozostałe produkcje (może poza dwoma czy trzema ) cienkie jak barszcz...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No i skleroza,zapomniałem że w sobotę były zremasterowane 2 pierwsze odcinki "Alternatywy 4" w HD bez cenzury...:neutral:
Trzeba będzie poszukać...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Powstanie kontynuacja "Świat według Bundych" :D
Kontynuacja serialu "Świat według Bundych" w planach!

image.jpg

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jest zapowiedź na bluray filmu na skraju jutra :) Armanig kolejny film do kolekcji :)

Zapowiedzi Blu-ray - Filmy Blu-Ray i Blu-ray 3D - Sklep BlueDvd.pl

Tylko wnerwia mnie znowu uszczęśliwianie ludzi na siłę w 3d - nie mogą robić dziady osobno 2d i osobno 2d i 3d w jednym.. Ten film też myślę że pod względem 3d nic nie pokaże szczególnego..
Godzilla mi się podoba, kto chce to kupi 2d, a kto chce kupi 2d i 3d - tak powinno być.

Ostatnia edycja:

boromirep

New member
kocham bundego za to jak wyrzucał chłopaków córki , za rozmowy z żoną , za zmeczenie na kanapie po pracy , pewnie że poziom był z tych raczej niskich lotów ale zrobione to było wspaniale , zwłaszcza bundy jego mimika i jak zawsze w takich filmach duzo prawdy przeniesionej z zycia tylko oczywiscie trochę ubarwione .

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To prawda,serial głupkowaty ale zabawny :mrgreen:
Najbardziej lubiłem Al'a i Bud'a :lol:
Kelly w sumie też ;-)

Attachments

• christina_applegate_04.jpg
    christina_applegate_04.jpg
    37,3 KB · Wyś: 506

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jest zapowiedź na bluray filmu na skraju jutra :) Armanig kolejny film do kolekcji :)
Tylko wnerwia mnie znowu uszczęśliwianie ludzi na siłę w 3d - nie mogą robić dziady osobno 2d i osobno 2d i 3d w jednym.

Nie inaczej Lolek, pozycja obowiązkowa do kolekcji.
Co do 3D też mi się nie uśmiecha placić za dodatek który mnie kompletnie nie interesuję.

Do góry