Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Co by nie mówić, Angelina przy Dżochanson to i tak cud miód orzeszki, a że trochę ponaciągana przez chirurgów magików, to już pominę ;)

Na skraju jutra, premiera na BR 10 pażdziernika. Kupuje w ciemno.
Piramida, co to ten web rip? Dobra jakość, czy chałka? ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Widzę że Ci w głowie siedzi to słowo :)

Obraz w WEB RIP 1080p jest zazwyczaj lepszy niż z ten z DVD,jednak z dźwiękiem może być nie za specjalnie tzn. może być 6 kanałów ale z niskim bitrate...

Ogólnie WEB RIPY 1080p zajmują 3-4 GB więc nie ma kokosów...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Brat napisał mi wiadomość,że przerzuca sie na amerykańskie kino dla młodzieży,a na ten film czeka już od paru miesięcy...Dodał że to on zawsze wybiera na co iść do kina...:-D:-D:-D:mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted:;-)

Panowie,łapcie jedno z moich ulubionych zdjęć,przy nim nie muszę sie długo męczyć,rach ciach i po robocie...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Attachments

• 20140915080525.jpg
    20140915080525.jpg
    23,4 KB · Wyś: 83

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Co by nie mówić, Angelina przy Dżochanson to i tak cud miód orzeszki, a że trochę ponaciągana przez chirurgów magików, to już pominę ;)

Na skraju jutra, premiera na BR 10 pażdziernika. Kupuje w ciemno.
Piramida, co to ten web rip? Dobra jakość, czy chałka? ;)

I Godzilla też tego samego dnia jest ...

eedviking

Banned
Brat napisał mi wiadomość,że przerzuca sie na amerykańskie kino dla młodzieży,a na ten film czeka już od paru miesięcy...Dodał że to on zawsze wybiera na co iść do kina...:-D:-D:-D:mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted:;-)

Panowie,łapcie jedno z moich ulubionych zdjęć,przy nim nie muszę sie długo męczyć,rach ciach i po robocie...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Może masz ochotę ze mną pójść na ten film. :twisted::-D

To mój faworyt zdjęciowy. :p:p:p:p:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
260x375_lermhi.jpg

collider

New member
Bez reklam
Może to i nie nowe, ba nawet leciwe. Obejrzałem film "Ga Ga: Chwała Bohaterom" Szulkina. Można to nazwać klasyką kina S/F, polskiego kina S/F. Film jak dla mnie dobry. Jak na lata 80te bardzo odważny. Ciekawy scenariusz, mroczny, groteskowy klimat. Obraz ten zachęcił mnie by obejrzeć pozostałe filmy reżysera: za Wikipedią - Golem, O-bi, o-ba. Koniec cywilizacji oraz Wojna światów – następne stulecie.

Ten film wyobrażam sobie nakręcony w Stanach przy wysokim budżecie w stylu "Sin City". Do głównej roli pasowałby idealnie Mickey Rourke.

Do góry