Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Henry

Active member
Bez reklam
... a dla mnie gniot jest zawsze gniotem bez względu na to jaka jest jego cena :) .... ten różni się od innych, że jest wysokobudżetowy .... czytałeś gdzieś ?,wydają 99 PLN ? nie znam takiej witryny czy forum "gdzieś" ... wątpię w "takie nowiny" :roll:

Zgadzam się z tobą, że dla ciebie ten film może być gniotem, dla innych jak dla mnie czy dla Lolka filmem, który można obejrzeć bez odruchów wymiotnych, a nawet może się on spodobać i być filmem, za który można zapłacić i postawić sobie na półeczce ;)
Widziałem większe "wysokobudżetowe gnioty" nad którymi ludzie piali z zachwytu....i mają do tego prawo, tak samo jak ty :)
Tak samo jak LOTR będący dla mnie dziełem kompletnym, dla kogo innego jest "gniotem" ale o gustach i upodobaniach nie ma co się spierać.
Dobrze, że każdy z nas ma inny gust, bo inaczej byłoby nudno i nie byłoby o czym dyskutować
pzdr

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Jak już pisałem Noe to nie jest film dla każdego. Dla mnie to takie dobre wino. Nie każdy doceni niuanse. Drugie dno. Smaczki. A 90% i tak wybierze piwo, bo tańsze i bardziej gardło przyzwyczajone. W najlepszym razie Carlo Rossi. Ale... o gustach się nie dyskutuje.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Chyba tego nie było?
„Jackpot” to bardzo fajny pastisz kina sensacyjnego. Chociaż na ekranie pojawi się wiele krwi, to cała historia jest zabawna, niczym najlepsze produkcje Quentina Tarantino. Kiedy nie można podzielić kasy po równo na czterech, musi się coś wydarzyć. Jest to ekranizacja powieści kryminalnej
Jo Nesbø.
Takie filmy można oglądać codziennie. :wink:

Nie było :)
Może być niezły.W Polsce z rocznym opóźnieniem...
Widziałeś już ?

Zgadzam się z tobą, że dla ciebie ten film może być gniotem, dla innych jak dla mnie czy dla Lolka filmem, który można obejrzeć bez odruchów wymiotnych, a nawet może się on spodobać i być filmem, za który można zapłacić i postawić sobie na półeczce ;)
Widziałem większe "wysokobudżetowe gnioty" nad którymi ludzie piali z zachwytu....i mają do tego prawo, tak samo jak ty :)
Tak samo jak LOTR będący dla mnie dziełem kompletnym, dla kogo innego jest "gniotem" ale o gustach i upodobaniach nie ma co się spierać.
Dobrze, że każdy z nas ma inny gust, bo inaczej byłoby nudno i nie byłoby o czym dyskutować
pzdr

Zgadzam się,dla mnie również film nie był zły,każdy ma swoje zdanie ale jednak...:grin::mrgreen:

[youtube]n8mziFPNNnE[/youtube]

Nowy film od Niemców :

[youtube]13Q4a8u7ODw[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dno i kilo mułu.
Widać pospólstwo opanowało miasta, będą tanie pasztety zamiast kina.
Szkoda.

kino.jpg

eedviking

Banned
Dno i kilo mułu.
Szkoda.

Nie pospólstwo, tylko chciwi , pazerni ( przymiotników i inwektyw bym tu nie żałował) , wiecznie nienakarmieni "przedsiębiorcy" - przepraszam uczciwych przedsiębiorców. To nie pierwsze Kino i budynek , który traci swą historię. Wszystkim tego typu bestiom daję FY! :evil::evil::evil:

Dodam tylko, że większość "oddawanych" tzw. spadkobiercom domów , albo niszczeje, albo wykorzystuje się tam lokatorów.
Polskie miasta teraz to ulice banków, aptek i pośredników . Niech spadają na szczaw !!!

Budynek na Próżnej tylko patrzeć jak się rozleci, na Złotej dwa itd. :evil::evil::evil:

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Dno i kilo mułu.
Szkoda.

W temacie...
[youtube]C_PpCypZWdM[/youtube]

Mimo, że Warszawiakiem nie jestem, to kilka razy miałem okazję tam gościć. Niestety tak dzieje się nie tylko w W-wie.
We Wrocławiu też niestety....

eedviking

Banned
Kino Moskwa, to moje kino, tu oglądałem najlepsze filmy. Obok przy Goworka (przed wojną) była zajezdnia tramwajowa konna i maszynowa, później przeniesiona na nowo wybudowaną( po wojnie) - Woronicza.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kiedyś odbije się to czkawką, była ekspansja galerii, potem banków, teraz atakują dyskonty. Będzie tak jak z nami, kiedyś zachłysnęliśmy się zachodem, wyrzucaliśmy stare winyle, vhs'y, kultowe już dziś stare klocki, teraz z melancholią wspominamy.

Do góry