Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Jeśli ktoś lubi Hawkinga i tego typu teorie o wszechświecie - fabularna biografia
[youtube]rED_UtqlSB4[/youtube]
Poza tym, przepraszam jeśli już było:
[youtube]Kk7XQqWy2VU[/youtube]
[youtube]Wys_7B16BVY[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
wielka strata, tyle świetnych filmów :(

Niestety, czasem Ci wielcy aktorzy gdzieś się gubią w tym swoim "bajkowym" życiu i w konsekwencji chyba nie bardzo umieją sobie poradzić z problemami , które nagle ich osaczą. A lekarstwem jest alkohol i narkotyki, a stąd to już niedaleko do takiego finału jak w tym wypadku, zresztą nie tylko w przypadku tego aktora.. wielka szkoda i wielka strata dla kina..

I coraz mniej zostało do premiery filmu , którzy wielu mężczyzn lubi :) czyli sin city - damulka warta grzechu :

http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+4+(Comic+Con)-34105

Jessica Alba i Eva Geeen daja radę :) - lubię obie Panie :)

I we wrześniu jest już premiera II cz. 300 na bluray - u nas w Polsce z opóźnieniem :
http://bluedvd.pl/300-poczatek-imperium-blu-ray-3d.html

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jeśli ktoś lubi Hawkinga i tego typu teorie o wszechświecie - fabularna biografia
[youtube]rED_UtqlSB4[/youtube]
Poza tym, przepraszam jeśli już było:
[youtube]Kk7XQqWy2VU[/youtube]
[youtube]Wys_7B16BVY[/youtube]

Pierwszy film może być ciekawy,drugi już widzę że to lipa...zresztą jak większość ostatnich filmów z Cusackiem,trzeci...dzięki Krzychu za trailer :) ,bardzo lubię Michael'a Jai White'a.Polecam (według mnie) najlepszy film z jego udziałem "Champion 2". Scott Adkins dzięki roli Boyki został zauważony w tej produkcji.Akcja dzieje się w rosyjskim więzieniu.Kozak film :)
[youtube]-uOtAWbrg5w[/youtube]

Tommy Lee Jones i Meryl Streep w nowym westernie :
[youtube]MisE9XkU7OU[/youtube]

Tutaj film produkcji USA którego producentem jest Martin Scorsese.
[youtube]3c-YiIC5Bz4[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Edi obejrzalem ten brytyjski remake dunskiego Pusher'a.Nooo o jakies dwie klasy gorszy,bez klimatu...Jedynie soundtrack mi sie podobal...

Ostatnio malo tych filmow ogladalem,wiec teraz nadrabiam :)
"A Haunted House 2" - jest to parodia roznych horrorow.Mozna obejrzec,jest kilka smiesznych momentow...
Ta scena mnie rozbroila :) (lalka Annabelle z filmu "Obecnosc").Jak ktos nie lubi glupkowatych filmow lepiej niech nie oglada...SPOILER :
https://www.youtube.com/watch?v=tpZ...v-google&amp=&gl=PL&persist_app=1&app=desktop

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Sezon ogórkowy, więc coś dla odmiany.
Film z znanym magikiem: David Blaine, trwa ponad godzinę więc można potraktować jako seans, ale żeby nie było całkiem nie w temacie, to jest tam sporo znanych gwiazd: Will Smith z rodzinką, Robert De Niro, Harrison Ford, Woody Alen, Kate Perry, Kanye West, ba.. jest tam nawet znakomita postać Stephen Howking. Polecam.

[youtube]imk3tmgqwRw[/youtube]

A

alan23

Guest
Oglądał ktoś Lucy?
Byłem w kinie i ogólnie mnie się film bardzo podobał ale wiele osób po seansie wymieniało opinie, że zakończenie ich zawiodło i było zbyt abstrakcyjne. Moim zdaniem - było dobre i dające do myślenia.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja nie widzialem ale prawdopodobnie pojde w przyszlym tygodniu na "Jak wytresowac smoka 2" lub "Straznicy Galaktyki".
Wolalbym na ten drugi ale nie wiem jeszcze jaki film moj mlody towarzysz sobie zazyczy... : )

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja nie widzialem ale prawdopodobnie pojde w przyszlym tygodniu na "Jak wytresowac smoka 2" lub "Straznicy Galaktyki".
Wolalbym na ten drugi ale nie wiem jeszcze jaki film moj mlody towarzysz sobie zazyczy... : )

To powiedz że dobrze ludzie piszą o tym filmie po obejrzeniu jego to może syn się skusi- a przy tym nie skłamiesz bo ludzie dobrze oceniają ...

eedviking

Banned
Polecam dobry film islandzki METALHEAD (Málmhaus).

W 1970 roku Black Sabbath nagrali swój pierwszy album i tak narodził się heavy metal. W tym czasie na farmie w Islandii przychodzi na świat Hera Karlsdottir . Jej beztroskie dzieciństwo kończy się, kiedy staje się świadkiem śmierci swojego brata. Hera, obwiniając się za tą tragedię, pocieszenie znajduje w muzyce heavy metalowej, którą słuchał jej bliski. Zaczyna nosić jego ubrania, uczy się gry na gitarze, marzy o założeniu własnego zespołu i zostaniu gwiazdą rocka. Jest zbuntowaną dziewczyną, która często popada w kłopoty. Pod koniec liceum Hera uświadamia sobie, że sam bunt już jej nie wystarcza. Zaczyna działać na większą skalę...

[youtube]dyxhcNsjWKI[/youtube]

Do góry