Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

maderos

Member
Bez reklam
No Pompeje, faktycznie nic nadzwyczajnego, ale przyjemnie sie ogląda :D. Walki także na poziomie, wiec nie ma się do czego przyczepić. Za to wulkanik niszczący miasteczko rządzi. Wg mnie efekty świetne.

maderos

Member
Bez reklam
Co do tych walk, to trzeba by sie przyczepic obecnie do 90% tego typu filmów akcji.

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka

maderos

Member
Bez reklam
Ooo, Raid. Jeden z moich ulubionych filmów "kopanych". Świetna choreografia walk, użycie noży itd. Rewelka.

alkebab

New member
Megan Fox :)
mojemu kumplowi od razu zbrzydla jak zobaczyl jak wyglada jej kciuk. Kurcze kto by tam na kciuk patrzyl :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jako niemal referencyjny tor audio, to na pewno, ale to juz na BR.
Tvn tez daje rade, ostatnie czesci byly wyjatkowo dobrej jakosci, oczywiscie trzeba lektora wylaczyc.

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
tak przełączyłem i nie mogę się oprzeć żeby znowu nie obejrzeć heh:) strasznie mnie wciąga ten film heh:D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A najlepszy i tak sie okazal "Straszny film" na TVP 1 HD. Ten film jest tak glupi, ze az smieszny ;)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Ja jeszcze wczoraj zmęczyłem "uwikłany" oraz "Zostań ze mną". Faktycznie, wczorajszy wieczór w tv obfitował w niezłe kino ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Wkrótce :

[youtube]3sHMCRaS3ao[/youtube]

Panowie,często tutaj pisaliśmy o polskim dubbingu który psuje klimat w filmach aktorskich...
Również jestem jego przeciwnikiem i wymieniłem do tej pory tylko jedną produkcję w której dubbing był bardzo dobry - Asterix i Obelix...Wczoraj po latach odświeżyłem sobie inny film w którym nasz dubbing wymiata,poza tym to świetna komedia...:)

[youtube]kdqPxl1wsrg[/youtube]

Do góry