Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

czaki1981

New member
A tak wracając do ceny netflixa z alle to nie jest tak ze zakladaja nowe konto i dlatego ma sie miesiac gratis? Bo raczej jak bedziemy mieli konto to juz za ta kwote nie przedluzymy trzeba kupic nowe konto itd.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
To sa konta testowki dla nowych klientow. Czasem serwisy robia takie akcje w jakichs panstwach i sie na tym korzysta...

Podobnie bylo z Tidal HiFi za 2.50zl. A teraz dupa nie ma zadnej aukcji z kontami tidala.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jakie głupoty ?
W pierwszym trailerze widać,że będzie to film wojenny w Kosmosie,a w drugim,pewnie gościu miał jakieś powiązania żołnierskie a nawet jak nie,to w "Avatarze" był pułkownikiem :-D

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Lolek
Ostatnio szukałeś na blurayu Allegiant, a ja właśnie jestem po seansie i polecam. Obraz i dźwięk świetnie zrealizowane, ogólnie seria jest spoko i może kiedyś całość na blurayu wyłapie:)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Ta seria słaba na maksa. Igrzyska lepsze (warunek: przebrnac jedynkę).

Pakolo, a całości nie wylapiesz. Chyba że za granicą. W pl jedynka Niezgodnej wyszla tylko na dvd.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Racoon
Wiem, wiem nie mam ciśnienia żeby to już nabyć.
Co do igrzysk to stoi to na podobnym poziomie, w obu filmach główne aktorki średnie.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Ja z Igrzysk w kinie prawie wyszedłem. Moja kobita wyszła i poszła na shopping. Obiecałem sobie - nigdy więcej.

W tym roku czyli lata po obietnicy.... kupiłem wszystkie cztery części (za w sumie chyba 100 zeta) i.... wstyd się przyznać, ale mi się podobało. Szczególnie druga część (to samo co w jedynce tylko dużo lepiej). A Jennifer już wtedy pokazała, że ma warsztat IMHO.

I natchniony tym wydarzeniem, dałem szansę Niezgodne. Początek jedynki nawet spoko. Później nagle poziom spada na łeb na szyję. Dwójka to już total shit. Trójki nie zamierzam tykac.

No i jeszcze jest Maze Runner. Dla mnie spoko, chociaż końcówka dwójki debilna.

Ok, można szydzic :)

pantomima

Banned
Raccoon - no prosze Cie , zabrales swoja kobiete do kina na Igrzyska ?
Wielki blad ! , o czym juz sie sam przekonales ;)

Ja do kina chodze od swieta - od czasu do czasu pojawi sie napr cos ciekawego i wtedy korzystam .
Cos ciekawego - "Mad Max", "Star Wars" no ale nie Igrzyska ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Raccoon - no prosze Cie , zabrales swoja kobiete do kina na Igrzyska ?
Wielki blad ! , o czym juz sie sam przekonales ;)

Ja do kina chodze od swieta - od czasu do czasu pojawi sie napr cos ciekawego i wtedy korzystam .
Cos ciekawego - "Mad Max", "Star Wars" no ale nie Igrzyska ;)
Ale ile lat temu to było. Uleglem wtedy marketingowi.

Pakolo, mnie nie rozczarowal. Nie spodobala mi sie tylko koncowka. Jakies 10-15 minut.

Do góry