Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Pitbull całkiem niezły film. Najlepsza scena ze strachem po tym jak Linda rozwalił typa na siłowni:
-a Ty co robiłeś jak strzelali?
-nogi :D

kilka sekund później Grabowski kazał mu wy..... z siłowni, a ten z tekstem czy może dokończyć trening heh.

Ogólnie mega szacunek dla tego gościa bo zagrać takiego durnia to też trzeba umieć.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pitbull całkiem niezły film. Najlepsza scena ze strachem po tym jak Linda rozwalił typa na siłowni:
-a Ty co robiłeś jak strzelali?
-nogi :D

kilka sekund później Grabowski kazał mu wy..... z siłowni, a ten z tekstem czy może dokończyć trening heh.

Ogólnie mega szacunek dla tego gościa bo zagrać takiego durnia to też trzeba umieć.

...mi też się podobał tekst facet z widłami...

Albo jak się ściśnieniował,że babka dała mu za małego buta...:D;-)
https://www.youtube.com/watch?v=H27RFshtU_M

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida zakupiłem Londyn w ogniu zobaczę w tygodniu jak się to prezentuje w imię wyjścia UK z UE :) a niech im się tam pali - przynajmniej na filmie :)

Zobacz są już zapowiedzi i o dziwo w sklepie inna data premiery niż to co mi w Galapagos podali- być może zmienili datę :

http://bluedvd.pl/search/search?st_...ch[and_search]=1&st_search[detail]=&x=12&y=16

Choć tutaj brakuje jeszcze wersji 2d/3d - w wersji podstawowej.. bo to co jest w stilu to nie jest nasze wydanie - pewnie z Czech..

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Piramida Lolek
Akcja z butem też dobra albo jak tłukli kibola lecha i musiał mu na głowę stanąć żeby krwi nie widzieć:D

Boguś Linda za to dobrze wymyślił jak gościa w łazience zastrzelić:D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek, niewiem czy wiesz ale dziś mija 11 rocznica od akcji operacji Red Wings ukazanej w Ocalonym ;)

szybko czas leci ... prawda zawsze jak oglądam ten film to tak się zastanawiam co muszą czuć rodziny tych żołnierzy co zginęli w tej akcji.. masakra.. przecież niektóre żony, dziewczyny czy dzieci widzą (oczywiście zapewne w sposób wymyślony przez reżysera) jak giną ich bliscy ...

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
lolek
Tylko, że to są komandosi i oni są świadomi tego, że mogą tam zginąć. Robią to dla pieniędzy, adrenaliny, część z nich ma parcie na mordowanie.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja też powiem nie bardzo rozumiem z tym mordowaniem... bo choćby na przykładzie tego filmu gdyby zrobili wbrew prawu wojennemu zapewne wszyscy by wrócili cali do domu, a tak że postąpili tak jak należało zrobić to zginęło kilkudziesięciu żołnierzy..

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Mówię o tym, że zdarzają się żołnierze, którzy jadą na wojnę z nastawieniem typowo by zabijać, ścigają się w rankingach.

Znajomy był na misjach i po powrocie do kraju, pierwszy miesiąc spędził koczując w oknie nocami. Setki godzin z psychologiem, psycha zszarpana na maksa po to by zarobić dużo kasy i zapewnić sobie emeryturkę. Wpadasz z paczkami dla dzieci do wioski, a wszyscy mają miny jakby chcieli Cie rozszarpać. Nie wiadomo czy dziewczynka idąca z koszykiem w Twoim kierunku ma w nim jabłka czy granaty.

Caparzo

New member
Bez reklam
kolega słaby psychicznie :/

btw

na polszmacie Sabotaż dziadkiem Arnim a na pulsie Sony Crocket z Tubsem ;)

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Właśnie zaliczyłem film Colonia z Emmą Watson. Przerażająca historia oparta na faktach. Film trzyma w napięciu cały czas.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Datę premiery nowego batmana już zmieniono na stronie z której wklejałem linka.. czyli jest tak jak ja dostałem info - premiera 17-18.08.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Brick Mansions...... o kur.... ale shit. Dobrze, że jako ostatnią role Paula Walkera ludzie kojarzą raczej FF7, a nie to coś. Ocena na IMDB mocno zawyzona, chociaż i tak niska. Nawet parkour nie cieszy - za szybkie ujęcia...

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Kopia 13 dzielnicy:D Jeżeli interesują Cię klimaty parkouru to na Canal+ puszczają teraz film Nieuchwytni - taki średniak, zabijacz czasu.

Do góry