Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Wiesz Piramida. Dla pokolenia, ktore nie zylo w PRL-u, moze film wydawac sie kompletnie absurdalny. Nie mniej jednak, ktos, kogo bawi absurdalny humor powinien byc zadowolony. Najlepsze efekty daje seans w skladzie trzech ziomkow i bo ngo.

Bipo

Active member
Bez reklam
Witam "Bubafat". Jak tam podróż , doleciałeś bez niespodzianek?;-)
Z akustyką walczę dalej. Wysłali do mnie jakiegoś "znawce" z obsługi sklepu. Nu i ...... ja laik chyba wiem więcej niż ten "profesor od RTV".;-) Obiecali ze wszystko będzie super-hiper. Nu to czekam na następnego "znawce". :lol::lol: Może dożyje:lol: Czołem.

Savron a pytałeś o swój problem w klinice dźwięku w salonie przy ul. Wiertniczej 120 czy by nie mogli na to coś poradzić?:confused: ;-)

Bipo

Active member
Bez reklam
Niektórzy pewnie jeszcze nie widzieli :
[youtube]jMsRFO_gRpc[/youtube]

Tutaj z innych miast :
https://www.youtube.com/user/ZFGenom/videos

Ostatnio widziałem na pokazie/teście najnowszych projektorów sony ten filmik w 4k odnośnie Warszawy. Pięknie to wyglądało, szczególnie mnie się podobały sceny nocne...;-) Obraz był wyświetlany na ekranie Black diamont 2,35:1 o szerokości 2,6m a ja siedziałem w pierwszym rzędzie więc i doznania większe...;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tez chciałem na ten pokaz wyskoczyć ale niestety nie dałem rady :-( bo myślę że o tym samym pokazie mówimy ja tam testowałem sprzęt swojego czasu... :) fajny salon - polecam. Ale 4k na takim ekranie swoje robi ...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Wedle planu,zacząłem odświeżać sobie Bondy.Niektórych filmów z serii,nie widziałem ze 20 lat...
Na razie poszły 3 pierwsze części : "Dr. No","Pozdrowienia z Rosji" i "Goldfinger".Pierwsze dwie jak dla nie średnie.Na trzeciej bawiłem się już całkiem nieźle :)

Widziałem także tą "Hydrozagadkę".
Nie wiem,chyba mam za bardzo zrytą psychę :) gdyż te "kultowe" teksty i "lajtowo absurdalny" klimat,jakoś nie zrobiły na mnie wrażenia.Za mało było także spontanicznego i sytuacyjnego humoru.Jednak plus za przedstawianie obsady na początku filmu :)

Henry

Active member
Bez reklam
Wujek z Heńkiem jest ok ;)
Nie jest to może jakiś "poważny" film szpiegowski, a kino rozrywkowe na przyzwoitym poziomie.
Lubię sposób w jaki Ritchie robi filmy, dobrze się ogląda, kolejny film do obejrzenia z browarkiem.
Plus za charakteryzację, kolory i "odwzorowanie" epoki ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie bardzo rozumiem o co się pytasz... mi chodzi o to żeby był wybór np. żeby było wydanie na BR w 2d, a do tego jak ktoś chce wydanie 2d/3d, a nie tylko druga opcja bez możliwości wyboru wersji..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nawet nie patrzyłem, czasem zdarzają się takie numery, że jest tylko jedna wersja i to właśnie w 3d .... jak nie ma w wydaniu 3d to tym lepiej dla mnie :)

Do góry