Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam

Henry

Active member
Bez reklam
........ czy domniemasz?
dom nie nasz.....domu nie masz...hmm:confused:
:p:p

Z wojennych bardzo lubię trochę starsze
A ścisła czołówka to choćby ten
[youtube]KQEDojPZ7YI[/youtube]
do tego Pluton, Czas Apokalipsy, seriale HBO - Pacyfik i Kompania, Cienka Czerwona Linia, Das Boot, Stalingrad, Helikopter.....no jest tego trochę ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
C. Peak zapowiada się fajnie - co prawda mi minął już okres na takie filmy ale jak fajny film to czemu by nie obejrzeć...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ex Machina (2015) - IMDb obejrzana.
Bardzo lubię filmy o sztucznej inteligencji,jednak po wysokiej ocenie spodziewałem się czegoś lepszego.Jakoś ta produkcja nie wywołała u mnie większych emocji...Dla mnie taki średniak z plusem...:wink:

P.S.
Spoiler :
Fani Alicji Vikander może będą trochę bardziej zadowoleni,gdyż pokazała się w całej okazałości...:wink:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Na mnie chyba większe wrażenie i emocje wywołują dzieci roboty i np. taka "A.I. Sztuczna inteligencja" czy "Eva" bardziej mi się podobały...:wink:

Henry

Active member
Bez reklam
Na mnie chyba większe wrażenie i emocje wywołują dzieci roboty i np. taka "A.I. Sztuczna inteligencja" czy "Eva" bardziej mi się podobały...:wink:

A.I. jakoś średnio mi podszedł, niby film dobry, ale strasznie się męczyłem, żeby do końca obejrzeć ;)

Natomiast nie wiem czy widzieliście sporo pozytywnych opinii na temat nowego Mad Maxa, widział już ktoś?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja w sumie tego "A.I...."oglądałem ponad 10 lat temu....jednak "Eva" widziałem z pół roku temu...:)

DUŻY SPOJLER odnośnie "Ex Machina" (czytać dopiero po obejrzeniu).
To że laska/robot oszukiwała/udawała miłość,aby gościu w niej zakochany ,pomógł jej uciec z miejsca gdzie zostałaby unicestwiona,jakoś nie zrobiło na mie większego wrażenia...Może jakby to było trochę inaczej zagrane...
Jednak nie uważam że film był słaby...Może kiedyś do niego jeszcze wrócę i znając już fabułę,niektóre dialogi i zachowania będą inaczej odbierane...

Nowy "Mad Max" ma jak na razie niezłą ocenę...:)
Mad Max: Na drodze gniewu (2015) - IMDb

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
EX Machina jak najbardziej ok, dla mnie lepszy od A.I.
Zresztą nie ma co porównywać.

Ps. Gdyby kogoś interesowały plakaty filmowe (te który widzimy w kinie na wejściu), czyli zazwyczaj nowości, to są zawsze do odebrania w gratisie.
Wystarczy poprosić, tyle, że 2 tyg. po premierze.
Jak dla mnie bomba i miejmy nadzieje, że handlarze tego nie podchwycą ;)

Do góry