Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dobry dramat, sf, na dobrą komedię dawno nie trafiłam. Dobrze wspominam; "Lektor" no i Grawitację

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Sorry że mamy taką bekę :D;-) ,ale jak sama zauważyłaś w większości na tym forum są faceci.
Jednak myślę że to się rozwinie...;-)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Anija, a gdybys musiala wybierac sposrod par filmow Sci-Fi, to ktory film wolisz: Children of Men czy Blindness , Cloud Atlas czy Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Her czy A..I? 12 Monkeys czy Brazil? The Thing czy Predator?
Gattaca czy Minority Report, Dark City czy 13'th Floor? Mad Max czy Waterworld? Kpax czy Contact?
Jak mamy trafic w gust to wartaloby Ci male profilowanie zrobic. Jak nie ogladlas wszystkich, to wybierz prosze 3 Twoim zdaniem najlepsze sposrod powyzszych. Pytanie moze wydawac sie z pozoru idiotyczne, ale nie zniechecaj sie tym ;)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ale dzieci będą zadowolone :) buziale będą im się śmiać ... ale to produkcja Sony to będzie z blokada Cinavi..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Oczywiście że tak - to kwestia gustu co kto lubi... niektórzy dorośli jak film będzie dobry ( Ci co lubią takie klimaty) też myślę że z chęcią sobie obejrzą.. Dla nas deko już starszych :) to takie cofnięcie się w przeszłość ... Popatrzeć jakie teraz mamy gry - szok... Chociaż w filmach tez postęp odnośnie techniki to jest krok milowy - w sobotę na Cinemax leciał Hulk 1 - jakie tam są efekty a jakie są już w Hulku 2, nie wspomnę o tym co teraz się robi..

Ostatnia edycja:
Do góry