bez jaj 90 min filmu w którym facet będzie szedł chwile po linie po budynkach po których zostały dwa kwadraty zalane wodą ??
Ja mam straszny sentyment do WTC i wydarzeń które tam zaszył ale film o jakimś klaunie co idzie pomiędzy budynkami to profanacja i w//g mnei nie wróże sukcesu i dziwie się że Zemeckis wziął sie za taki temat.
Ocena filmu po obejrzeniu trailera? Mocnebez jaj 90 min filmu w którym facet będzie szedł chwile po linie po budynkach po których zostały dwa kwadraty zalane wodą ??
Już widze te tabuny ludzi oglądających ten film.... Ja mam straszny sentyment do WTC i wydarzeń które tam zaszył ale film o jakimś klaunie co idzie pomiędzy budynkami to profanacja i w//g mnei nie wróże sukcesu i dziwie się że Zemeckis wziął sie za taki temat.
Ja mam większy sentyment do 1980r. Nawet przypominam sobie tkliwość tych czasów...na moich plecach, całe 63cm. białej , wysportowanej i giętkiej jak Nadia Comăneci .Ocena filmu po obejrzeniu trailera? Mocne
Też mam sentyment - byłem wtedy (11 września) przez kilka miesięcy w USA. A w samym NYC kilka dni później i widziałem jak zamach wpływa na naród. Siedzi to we mnie do dziś. Przy okazji rocznic lub oglądania filmów o tamtych wydarzeniach się odzywa. Ale... pomysł na ten film Zemeckisa jakoś mnie nie urażanie widzę w tym nic niestosownego. Może warto zaczekać i ocenić po premierze?
![]()
Obejrzałem ten "Poniedziałek".
Film sztuczny i pomimo że akcja dzieje się w latach 90' w ogóle nie czuć tego klimatu.Bolec jeszcze jakoś wypadł ale Kukiz to porażka.Sposób w jaki dodano motyw "gangsterski" i zrobienie z tego pseudo sensacji,jeszcze bardziej pogrążyło ten film.
Zastanawiam się czy oglądać "Wtorek"...Do prawdziwości tamtych lat jak i do filmu "Cześć Tereska" duuuuużo zabrakło![]()
A czego Ty się spodziewałeś, to film pokroju "Gulczas a jak myślisz".
Chciałeś dresów, to masz. Patologie lat 90-tych w pigułce, całą tą produkcje traktowałbym raczej jako ciekawostkę, a jeżeli już lubisz osiedlowy klimat lat 90-tych, to już chyba lepiej pokłonić się nad filmami dokumentalnymi.
Proponuję żebyś sobie obejrzał dokument "Pekin, Złota 83", podejrzewam, że Edziu widział jako stary Warszawiak, a jak nie widział, to polecam![]()
O wiele bardziej wartościowa produkcja, jak te gnioty które tutaj często omawiamy, ale nie jest to produkcja dla dzieci z bananowych osiedli.
Armanig,jak w filmie "Poniedziałek" jest pokazana "patologia" w pigułce,to nie mam pytań...
Dokumentów z tej tematyki nie muszę oglądąć![]()
To nie była patologia tylko rzeczywistość"Alternatywy 4" to była patologia
Braciak,filmu "Balanga" nie oglądałem,ale zaraz zabieram się za coś innego co mi poleciłeś.Jednak znając Twój gust to raczej chałka będzie![]()
jak skaczący kolorowy przebieraniec w równie podobnym otoczeniu...
Ocena filmu po obejrzeniu trailera? Mocne
Też mam sentyment - byłem wtedy (11 września) przez kilka miesięcy w USA. A w samym NYC kilka dni później i widziałem jak zamach wpływa na naród. Siedzi to we mnie do dziś. Przy okazji rocznic lub oglądania filmów o tamtych wydarzeniach się odzywa. Ale... pomysł na ten film Zemeckisa jakoś mnie nie urażanie widzę w tym nic niestosownego. Może warto zaczekać i ocenić po premierze?
![]()
jeśli masz na myśli spajderciecia to się z tobą zgadzam![]()