Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ponoć mają dodawać chusteczki do Armageddona ;)

376091_front.jpg

P.S.
Ciekawe,czy ktoś na tym forum obraziłby się,gdybym wrzucił piosenkę o telewizorach w formie parodii/satyry… :unsure:;)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Coś tam ewidentnie się podziało, piszą, że nie ma bezpośrednich oznak przestępstwa, więc co? Zaczadzili się?
Co by nie mówić, zawsze gościa lubiłem, ewidentnie miał coś w sobie.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Nawet po polsku próbował mówić w filmie O jeden most za daleko. Grał tam naszego generała - Sosabowskiego - dowódcę 1 Samodzielnej Brygady Spadochronowej.
Co do śmierci, może sami chcieli odejść...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
R.I.P.
Swoją drogą,ładny miał wiek.

Captain.America.Brave.New.World.2025.2160p.WEB-DL.DD5.1.H.264-HDHub4uTv...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"3000 metrów na ziemią" - zaliczone.

Widzę Marky Marka w obsadzie, w filmie Mela Gibsona i to wszystko okraszone akcją w samolocie, więc cóż tu może pójść nie tak?
Otóż wszystko. Szkoda tu nawet rozprawiać, czy cokolwiek analizować. Trudno to nawet polecić pod przysłowiowe piwko weekendowe.
Zwyczajnie szkoda czasu.

Jak już jesteśmy w klimatach lotniczych, to ostatnio u mnie wpadł miniserial od Appla z Idris Elba, pod oryginalnym tytułem "W powietrzu" ; ) ("Hijack) dostępny na Applu.
Jest tu parę absurdów, ale kino bez porównania lepsze.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
To mówisz, że Gibson z Markiem kichę odwalili.
Szkoda... No cóż tak bywa, że skazany na sukces film okazuje się gniotem...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Myślę, że gdyby Marek nie lubił się z Gibsonem, to w życiu w takim gniocie by nie wystąpił.
To jest film na poziomie średnio rozgarniętego studenta pierwszego roku pierwszej lepszej szkoły filmowej, ew. jeden z wielu filmów na Netflixie - tam takich filmów nie brakuje ; )

No nic, powoli zabieram się za Brutaliste z Adrien Brody, ale ciężko coś wygospodarować 3h21m ; )

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Podobno chcieli "ratować Hollywood". Tzn nadal chcą. :):)

I pomyśleć, że Gibson potrafił kiedys zrobić Apocalypto.

P.S.
Armani. A najnowszy film z Pamelą widziałeś? Nie podpuszczam, bo sam jeszcze nie ogladalem. Zerknąłem tylko tak rozpoznawczo, na 10 min i imo zdjęcia i dialogi byly dobre, wiec w wolnej chwili zamierzam wrócić.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Rozumiem, że chodzi o "The Last Showgirl".
Tak, widziałem. Coś w deseń "Wrestlera" z Mickey Rourke, chociaż ten zdecydowanie wyżej stawiam.
Zresztą wątek "przemijania" coś w modzie ostatnio (Substancja).
Film jak najbardziej (choć tematyka banalna - co nie jest wadą), to warto dla Jamie Lee Curtis i oczywiście Pameli.
Dla mnie personalnie, to bardziej hołd i upamiętnienie dwóch ikon. Jedną lat 90-tych, drugą za całokształt ; )

Do góry