Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Stuff jest 4free. Miałem na myśli odkładanie na "robot companion". ;)
Poza tym, jak przed?!? Web-a Ordera widzialem ze 2 miechy temu. Serio. Oglądałem to w Bahijskiej dziczy, wiec czas się musi zgadzać.
Co so Willa. Żałosne.....

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Poza tym, jak przed?!? Web-a Ordera widzialem ze 2 miechy temu. Serio. Oglądałem to w Bahijskiej dziczy, wiec czas się musi zgadzać.
Zgadza się,WEB pojawił się już dawno,ale ta wersja od NaNi była jeszcze wcześniej.
Podobna sytuacja miała miejsce w przypadku Terrifier 3 i Bird.
Ktoś tam pisał,że to przerobione pliki kinowe.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To jest ten gostek z T2 ? ;)
476110087_18496515586016333_7769017377739550174_n.jpg

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem ten Skok Stulecia dwójkę. Pantera coś tam coś tam. I jestem zawiedziony. Ciągnął się niemiłosiernie. Na 2godz 15min pewnie 45min godne obejrzenia. Plus 45min przestojów jak przystało na większość filmów to i tak1,5godz filmu. I by było spoko. A tak słabo jak dla mnie. Szkoda. Będzie trzecia odsłona zapewne.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Trailer wyglada cieniutko, jakby poza slawnymi sktorami, nie mial zbyt wiele do zaoferowania. Pytanie czy warto poświęcić czas na seans. Rym bardziej, ze tydzień temu widzialem "walentynkowy horror" (Heart Eyes), który był tak czerstwy, że wielokrotnie myslalem żeby wyjść z kina, choc nigdy tego nie robie. Takze ja poczekam na dzielnych saperów...

Do góry