Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Powiem tak...

A kij tam z nowym Mad Maxem, John Wickiem 6, kolejnymi Star Worsamii resztą kotletów gdy Kitajce (japończycy) wrzucają anime świetne anime.

Obejrzane Kaiju No. 8.

Muzyka, fabuła, Świat, Humor, kuuuurna. Dawno mnie tak nic nie wgniotło w fotel podczas oglądania a sama muzyka na wstępie Opening rozwala mózg.

Jakby co to do obejrzenia jest na:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Hmmm,a na którego planujesz wyjazd ? :lol::wink:
Za tydzień. Ale widzę, że potrzebujesz nowego kalendarza, bo "Pride month" skonczyl się w czerwcu, a do Azji poludniowo-wschodniej jezdzi sie zima ;) teraz monsun szaleje.
Longlegs raczej Ci nie wejdzie dobrze, bez kina czy kina domowego. Chyba ze jestes hardcore fanem N.Cage'a. To klimatyk, w czasach wakacyjnej posuchy.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj już nie żartuję na temat rowerów,bo Gitarrra nie chce się ze mną zadawać :grin:
No to lipa z tym Longlegs,bo od kilku lat oglądam filmy na telefonie ;)

mat74

Well-known member
Bez reklam
Warte polecenia

marciniozo

Well-known member
Bez reklam

Horyzont rozdział I obejrzany.
Lubię westerny, lubię Costnera, ale mam mieszane uczucia.
Fajna muzyka, plenery, ale trochę pomieszanych wątków. Ciekawych jednak trochę to takie jakieś.
Nie mówię, że to zły film. Może całościowo dobrze to wypadnie. Zobaczymy jak bédą kolejne części.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Ale Costner nie bardzo chętny pozbywać się dzieła swojego życia.
Chociaż finansowo to na razie kiepsko, box office marny a sporo własnych pieniędzy zainwestował.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
https://www.tiktok.com/video/7391213785127685407
got-my-copy-of-the-fall-guy-v0-s0q1kuh3iucd1.jpeg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nuta z Miami Vice ; )
Nie pamiętam już dobrze tego filmu, tyłka raczej nie urywa, ale jakiś zły specjalnie też nie był - z tego co pamiętam, a wpadło ze 20 innych w międzyczasie o których nawet nie chce mi się już pisać.

Wczoraj dla przykładu odświeżyłem 2 części Sicario, no i to jest kino pełną gębą. Dla mnie majstersztyk.

Do góry