Chyba tak.Stelvio chyba dodał mnie do ignorowanych
Rozwiązanie zagadki
The Smashing Machine (2025) | Action, Biography, Drama
The Smashing Machine: Directed by Benny Safdie. With Dwayne Johnson, Emily Blunt, Whitney Moore, Bas Rutten. The story of mixed-martial arts and UFC champion Mark Kerr.m.imdb.com
Widzę,że można już oglądać drugi odcinek na C+ Online.
W TV ma być o 21:00.
Odpaliłem to na BD i nie do końca zadowala mnie ta wizualna jakość,która według mnie jest gorsza,niż 4K z HBO MAXDiuna 2 obejrzana na BR , godzina dodatków, mogłoby być lepiej, ale nie ma tragedii, a sama jakość zarówno pod względem audio jaki wizualnym każdego zadowoli, polecam.
Dlatego mam też wydanie UHD BDPiramida umówmy się w HBO jest takie 4k jak ze mnie król UK..
Obejrzałem koncercik i co by nie mówić, ja uwielbiam jej głos i generalnie lubię ją w jazzie jak i w popie i chętnie bym zjadł z nią kolację bez tych wszystkich jej udziwnień, gadzetów itp. Ma coś takiego w sobie poprzez ten głos, że chce się jej słuchać, całą sobą śpiewa ta kobieta. I lubię sobie posłuchać jazzu, bo raz że to fajne klimaty, a dwa świetnie są płyty nagrane, ale to co dają koncerty rockowe, czy popowe np Pink , Lady G itp to żaden jazz tego nie da, fenomenalnie się ogląda, kiedy 52 tyś ludzi na stadionie poszłoby za nią w ogień. Wielka postać z mega głosem, szkoda tylko, że hbo durnie dali ten koncert w hd, ale tragedii nie ma, dziękować Bogu...Te wszystkie nostalgiczne utwory przy klawiszach w jej wykonaniu to wiśienka na torcie. I super, że pojawił się Top Gun z czadem na scenie.A dobra ta Lopezowa?
czasami,że jest w 4K,ale nie na HBO MAX.
Ciepło,ciepłoCzy druga płyta to jest ta obok pierwszej?
Coś czuję,że długo sobie nie polatająW przedszkolu u Piramidy nie było lekko.
Teraz filmy o tym kręcą