Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Armanig ja mam tak samo. Przez ten wysryw portali streamingowych trwa wojna na dodawanie filmów/seriali szybko i na siłę. 98% to lipa, którą szkoda nawet komentować, np Infinite...

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ależ posucha. Obejrzałem z tuzin filmów w ostatnim czasie i żaden nie zasługuje na wpis.

masz wiedzmina dzisiaj 2 sezon....

A tak konie, twoje ulubione Xx

The.Witcher.S02.2160p.NF.WEB-DL.x265.10bit.HDR.DDP5.1.Atmos

Piramida dzięki za Wiedźmina :)
Gomorre w 4k też masz?

Serio taki wiedzmak jest?

nvm, juz dodany do kolekcji.

A propo.
Oglądacie z napisami czy po Polsku?

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jest klimacik,zaraz idę na następny odcinek :grin:
Lolo,pierwszy sezon oglądałem z napisami,ale dubbing w Wieśku ma swój urok... np. "ku..wa" mówiona,brzmi lepiej niż czytana ;)

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Dune zaliczony przed chwilą, film uratował ten rok, dźwiękowo to jest coś co ciężko opisać, Klipsche lubią to:)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Sprawdz strzelaninę w "Patriots Day", lądowania w "Edge of tommorow", początek z "Tenet", czy "Kong: Skull Island", to tak na szybko z głowy, z ostatnich które testowałem (audio) ponownie, no i "2012", czy "Battleship" ; )

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Tenet oglądałem miesiąc temu, jest sporo fajnych scen gdzie dźwięk, dynamika robią robotę. Blade Runner obie części na nowo poznawane:) Gladiator w DTS X początkowa bitwa.

Pośród syfu, który widziałem w tym roku, nadrabiałem zaległości z dwóch lat budowy, to Diunę nazwałbym spektaklem, chociaż obraz mógłby być czysty, nie rozumiem tego zabiegu ziarna, zaszumiania obrazu, w dobie 4k... a efekty, oprawa wizualna przecież w tym filmie to top.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zayebiście,jeden z moich ulubionych filmów dzieciństwa :D
Teraz wszystko ugrzecznione ;)

307409_front.jpg

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Chyba oglądasz dużo nowych filmów na siłę (jak Armanig) :D
Użyj wyszukiwarki IMDB,a znajdziesz tam mnóstwo fajnych starszych pozycji.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ciekawe,kiedy Lolek wrzuci Tańczącego z wilkami na UHD (dłuższa wersja trwa 4 godziny) ;-)
[youtube]TytQQUNLmqg[/youtube]

Do góry