Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida mam dla Ciebie film :) , ale chwilkę obejrzałem trailera i chyba ja też obejrzę, grzechem by było nie obejrzeć :)
[youtube]ZpwQmMxijZg[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Przeoczyłem :- ) Mulan nie wiem czy będę kupował, być może ..... jak miałby to być kolejny film na raz to raczej nie, a na pewno nie od razu.. za dużo już mam tych na raz co leżą i nikt do nich nie zajrzy .. a dwa coraz mniej oglądam powtórek filmów..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Zdarza mi się wyłapać... :) Na drugiej stronie był wpis i nie zajarzyłem, że to było do mnie skierowane. Szybkość, czasu ciągle brak.. a dużo się dzieje..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Coś kombinujesz :D
A serio,to każdy wie,że nie czytasz ostatnich,czy przedostatnich postów ;)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie widziałem, nie wiem co to jest? Z tego co widzę, coś o gwałcicielu, odgryzaniu przez pitbulla jąder itp. ; )
Dokumenty dobre masz jeszcze na HBO.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Coś kombinujesz :D
A serio,to każdy wie,że nie czytasz ostatnich,czy przedostatnich postów ;)

To w najlepszym wypadku:) 50% tych postów nie ma nic wspólnego z filmami, albo prawie nic...jakby były wstawiane, tylko trailery filmów i opisy obejrzanych, wtedy byłoby inaczej. Ale nie ma woli politycznej, więc jest wolność słowa i pisze się tu o wszystkim. Kto chce to czyta wszystko, kto nie ma na to ochoty to nie czyta. :) Mi to już lotto....

bubafat

Well-known member
Bez reklam
No coz. jak to mowia - kruca bomba malo casu.
Nawet nowego odcinka American Gods jeszcze nie widzialem, bo odkryłem i ogladam Spycraft, a doba ma tylko 30 godzin. :)

Do góry