Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
zresztą brudne w obu przypadkach :p

Suty? Brudne, gdzie? ; )

Dajta spokój, newsy rodem z pudelka.
Temat ograny już naście lat temu, w każdym jego filmie jarzą dobitnie sceny z upodobaniami.

Widział ktoś już Rambo?

Ciekawie kończy się rok, mam wrażenie, że wszyscy się żegnają... ; )
Jakby nie było ikony kinematografii, tudzież naszej młodości powoli odchodzą.
Irlandczyk, wiadomo. Już sama końcówka mocno sugestywna, a biorąc pod uwagę wyjątkową obsadę, nie trudno się domyślić, że to był już ostatni raz w takim wydaniu.

Rambo - ostatnia krew. Ostatni odcinek, nie widzę tego inaczej. Niemal 40 lat minęło od Pierwszej krwi.
Terminator? Nie widziałem jeszcze, ale domyślam się, że podobnie.

Co by nie mówić, kończy się pewna era i trzeba się powoli żegnać z "bohaterami" naszej młodości.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Widział ktoś już Rambo?

We wrzesniu.... :)

Irlandczyk, wiadomo. Już sama końcówka mocno sugestywna, a biorąc pod uwagę wyjątkową obsadę, nie trudno się domyślić, że to był już ostatni raz w takim wydaniu.
Eee. Scorsese ma ustawiony film z RDN i L.D.Kaprawym w podobnym klimacie.
Zas RDN ma kilka filmow w kolejce, w tym z Morganem Ryszawym i Tomili Brodatym juz w postprodukcji, a inna cryminal-drama, juz skonczona. W 2020 zas komedie z dziadkiem.
Wloskiogier tez rzezbi.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Suty? Brudne, gdzie? ; )

Dajta spokój, newsy rodem z pudelka.
Temat ograny już naście lat temu, w każdym jego filmie jarzą dobitnie sceny z upodobaniami.

Widział ktoś już Rambo?

Ciekawie kończy się rok, mam wrażenie, że wszyscy się żegnają... ; )
Jakby nie było ikony kinematografii, tudzież naszej młodości powoli odchodzą.

Rambo - ostatnia krew. Ostatni odcinek, nie widzę tego inaczej. Niemal 40 lat minęło od Pierwszej krwi.
Terminator? Nie widziałem jeszcze, ale domyślam się, że podobnie.

Co by nie mówić, kończy się pewna era i trzeba się powoli żegnać z "bohaterami" naszej młodości.
Niestety czasu nie oszukamy, jeszcze kilku aktorów z naszej młodości zostało, ale trzeba mieć nadzieję , że "z młodych wilków" coś wyrośnie dobrego w tej materii.

Bipo

Active member
Bez reklam
Widząc postęp w możliwościach obrubki cyfrowej jak zabraknie któregoś bohatera z lat naszej młodości to go dołożą cyfrowo... :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam

Jak żegnać ? Przecież Shia jest jeszcze młody :D

A serio,to trochę smutne,ale dobrze,że nadal można będzie odświeżać sobie ulubione filmy z ich udziałem.

No to na poprawę humoru ;)
[youtube]2tE-ey9s-OU[/youtube]

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No cóż, "Pamiętamy" ; )

pokoj.jpg
[/url][/IMG]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja mam nadzieję, że jeszcze trochę i dojdzie do mnie światłowód.. pytanie ilu z moich sąsiadów będzie chciało się dorzucić do interesu.. ale na razie jeszcze jedna będzie inwestycja robiona, a dopiero po niej podobno będą myśleć o kabelku z netem.. Pożyjemy, zobaczymy.

Do góry