Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Lolek ma po prostu problem, jak prawdopodobnie wiekszosc z nas uciekajacych w stereotypy, w ocenie ludzkiej natury, czy kategoryzacji ludzi. W pierwszej kolejnosci patrzy na nich przez pryzmat kasy, czy stanu posiadania.
Dajmy mu troche wiecej czasu, a byc moze zacznie dostrzegac i rozumiec pewne rzeczy, chocby tak proste, jak to, ze zaspokojenie potrzeb materialnych, chec gromadzenia, czy chciwosc, jakkolwiek by tego nie nazwac, nie jest jedyna potrzeba czlowieka i o ile kasa/majatek moga pomoc czasem w podniesieniu poziomu serotoniny, wywolujacej dobre samopoczucie, badz oszczedzic kilku mniej rozterek, o tyle nie sa w stanie zapewnic, czy jakos wyjatkowo pomoc w osiagnieciu samorealizacji, relacjach miedzyludzkich, a dalej szczescia.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ale zobacz jak fajnie można sobie popływać :wink:

tenor.gif

venomas200

New member
Bez reklam
Ja się zastanawiam na Królem Arturem czy obejrzeć ale cały czas coś mnie odpycha przed tym filmem

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To ja Ci coś podpowiem.... siadasz przed tv włączasz film - oglądasz 20-30 min, pasuje ok oglądasz dalej, nie pasuje wyłączasz .. stracisz jedynie 20 min ,, bo film masz z sieci.. dużo nie tracisz.. więcej lub porównywalnie tracisz na zastanawianiu się czy obejrzeć czy też nie..

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Żeby to takie proste było. Bywa, że te 30min. zapowiada się świetnie, a potem bryndza z nędzą, a i odwrotnie się zdarza.
Mnie też odpychają pozycję pokroju Króla Artura i długo się zastanawiałem zanim odpaliłem, ale to styl Guya Ritchiego.
Łamie pewne standardy i to akurat zaliczam na plus, ale polecania na pewno się nie podejmę. Nie jestem miłośnikiem filmów fantasy.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie mówię że tak nie ma jak piszesz, bywa i tak :_) ale jeśli Kolega np zastanawia się już wszystkiego 15 min (obejrzeć, nie obejrzeć) i do tego przez kilka dni :- ) to już ma kawałek filmu obejrzane .. ja na zastanowienie się czy kupić ten film lub nie, myślę że mniej mi to zeszło.. ale jak coś to najwyżej odsprzedam albo jedną z wersji sprzedam :- ) bo zamówiłem 2d/3d...

RAF1977

Banned
Król Artur, nie był zły.
Powiem, że nawet fajnie się oglądało.
Od jutra urlop w Polsce.
Armanig, Lolek 126, chętnie was odwiedzę w Warszawie.
Najpierw obowiązki ale tak koło następnego piątku, powinienem mieć już wolny czas 😀

Ostatnia edycja:

wucash

Active member
Bez reklam
Żeby to takie proste było. Bywa, że te 30min. zapowiada się świetnie, a potem bryndza z nędzą, a i odwrotnie się zdarza.
Mnie też odpychają pozycję pokroju Króla Artura i długo się zastanawiałem zanim odpaliłem, ale to styl Guya Ritchiego.
Łamie pewne standardy i to akurat zaliczam na plus, ale polecania na pewno się nie podejmę. Nie jestem miłośnikiem filmów fantasy.

W dialogach to cały Guy Ritchie momentami można się pośmiać. A całość rzeczywiście w kategorii fantasy. Ja polecam :p rozrywka na poziomie.

venomas200

New member
Bez reklam
Dziś szwagier z żoną przywieźli film Gorzka Siedemnastka . Film miał być dla kobiet a mi się również bardzo podobał. Jak ma się dzieci tym bardziej warto obejrzeć i zobaczyć jak się zachowują nastolatki. Moje dzieciaki co prawda troszkę młodsze ale to nie zmienia faktu że warto obejrzeć. Choć główna bohaterka ma wyjątkowe próchno w głowie. Ahh te hormony

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Kolejny mega hit na bazie japonskiej mangi wyszedl w swiat. Produkcji Netflixa.

Death.Note.2017

Strach sie bac, co to za produkcja i jak to zmontowali. Ciekaw jestem czy ktokolwiek wypusci do tego napisy PL.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kolejny mega hit na bazie japonskiej mangi wyszedl w swiat. Produkcji Netflixa.
Death.Note.2017
Strach sie bac, co to za produkcja i jak to zmontowali. Ciekaw jestem czy ktokolwiek wypusci do tego napisy PL.

Oglądałem to dziś, a idż i nie wracaj.
Nie wiem jak to się ma do anime na którym się wzorowało, ale sam film to typowa dedykacja dla gimbusowej widowni.
Jest zwyczajnie słaby, nudny i do upy.

Buba, na PL Netlixie są napisy.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
No prosze. Tak podejrzewalem. Moze u mnie w telefonie tylko nie ma, bo zwyczajowo sa, a jeszcze nigdy nie widzialem takiej akcji, zeby nie bylo napisow kiedy jest lektor pl.

Do góry