Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

pantomima

Banned
Mnie zastanawia na ile kontrolowana była ta pomyłka z tymi Oscarami . To jest USA Show Must Go On. Dzięki temu znów materiał się sprzedaje kasa się kręci. Wydaje się że o to chodziło

Mozesz miec racje , bo to faktycznie mogla byc taktyczna zagrywka tylko co majaca na celu - rozglos ?
I tak wszedzie trobia na drugi dzien o Oscarach ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jedno jest pewna firma, która chroniła koperty chyba już w przyszłym roku nie będzie tego robić :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak na pewno oglądał, w grudniu popołudniu ; )

Ps. Na Polsacie NFS. Szkoda, że nie ma kontynuacji. Zamiast tłuc następnych szybkich, powinni się zabrać za serie NFS.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Tak na pewno oglądał, w grudniu popołudniu ; )

Ps. Na Polsacie NFS. Szkoda, że nie ma kontynuacji. Zamiast tłuc następnych szybkich, powinni się zabrać za serie NFS.
Armanig, zaskoczę Cię:)

Zgadzam się z tym co napisałeś :)

Ba, obejrzałem dziś Deepwater Horizon. I też się zgadzam. Audio pikne :) i pierwszy raz tak bardzo poczułem niedomaganie systemu 5.1. Ech...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To już są trailery prawie rok przed?

Zazwyczaj od wypuszczenie trailera do premiery filmu,jest krótszy okres czasu.
Zdarzają się jednak przypadki,gdzie może to być nawet ponad rok.
Np. "Justice League" dostało zwiastun w lipcu 2016 r. a premiera filmu odbędzie się w listopadzie 2017 r. :wink:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wg mnie to kwestia kto i na czym może zarobić , widać że na NFS ktoś boi się wyłożyć kasę , a na Szybkich wykłada i im się to zwraca .. więc robią to na co ludzie chodzą do kina i co kupują w sklepach.. Jakbyśmy się spytali choćby na tym forum ile ludzi ma BR NFS, a ile Szybkich byśmy zobaczyli jak to u nas się przekłada.. a nawet biorąc RP to my małym rynkiem jesteśmy więc nikt się tym nie przejmuje..

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Lolek, ale mi nie chodzi o biznes/kasę/producentów, tylko o własną, osobistą chęć obejrzenia kolejnego nfsa :)

A ff też lubię. Mam wszystkie cześci. Dwie nawet w steelbooku. Chociaż nfsa kupowałem... 3 razy. Finalnie mam angielski steelbook, a w środku 2 polskie płyty: 2d i 3d.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja rozumiem ale wiesz nikt nie da kasy na film jeśli nie będzie przekonany że na tym zarobi.. taka jest prawda.. a jak wszyscy wiemy to są inne kwoty w takim filmie niż to co mamy u siebie :)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Nfs kosztował 66 milionów. Zarobił 203 miliony (44 w usa).

Ff7 kosztował 190 mil. Zarobil 1516 mil (353 w usa).

Ale i tak trzymam kciuki za nfsa.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Teraz już wiesz dlaczego ktoś daje kasę na szybkich ... :) a wcześniejsze 2-3 części zapewne podobnie zarabiały ..

Caparzo

New member
Bez reklam
Aktorzy w nfs są dobrani z tyłka... główny bohater wali miny jakby kupę robił i ta jego gwiazda wygląda jak w perułce. Jedyny śmieszny fajny to ten pilot i bugatti veyron ;P reszta sztuczna jak dla mnie.

pantomima

Banned
Szybcy to never ending story.
Ciekawe w której części wprowadzą inwazje obcych.

Teraz co najmniej jeszcze ze trzy czesci poswiecone beda tragicznie zmarlemu Paul'owi W., a obcych wprowadza tak okolo 20 czesci ;),mysle.

Dla mnie ta seria to kupa smiechu , cos w stylu Niezniszczalnych , tyle ze ten drugi chyba w zalozeniu Sylwka mial byc troche polewkowy, bo sam pomysl zebrania takiej plejady gwiazd i umieszczenia jej w jednej produkcji to juz niezla beka .

Szybcy i wściekli ' "never ending story" - zobaczycie, ze z czasem producenci docisna gaz do dechy i dorzuca ten czlon , ktory towazyszyl bd w tytule juz kazdej kolejnej czesci ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Najlepszego John :mrgreen:

16997674_10154388010039632_2405547326489171684_n.jpg

Do góry