TM700 - 60P
Właśnie kilka dni temu kupiłem HC-X900 i powiem tak. Używałem kamery SONY od dłuższego czasu i powiem, że panasonic HC-X900 z jakością obrazu 1080p po prostu wymiata konkurencję...
No cóż ale to nie aparat. Do zdjęć używam NIKONA D90 (również wymiata konurencję).
Aha edycja filmu również przyjemna, bez problemów i szybko (soft dołączony do kamery).
Właśnie kilka dni temu kupiłem HC-X900 i powiem tak. Używałem kamery SONY od dłuższego czasu i powiem, że panasonic HC-X900 z jakością obrazu 1080p po prostu wymiata konkurencję. Moim zdaniem w przedziale cenowym do 4k zł nie ma lepszego sprzętu. Polecam tę kamerkę wszystkim, którzy chca mieć dobry sprzęcik w rozsądnej cenie. Ostatnio zmontowałem filmik ok 40 minut w rozdzielczości 1080p - no niestety 8GB -> ale cholernie cieszy oko. Jedyne do czego moge sie przyczepić to lekkie śnieżenie przy zdjęciach w słabym oświetleniu. No cóż ale to nie aparat. Do zdjęć używam NIKONA D90 (również wymiata konurencję). Aha edycja filmu również przyjemna, bez problemów i szybko (soft dołączony do kamery).
porównywałeś z Sony CX730?
....
dla mnie Sony CX730 daje lepszy obraz
, lepsza stabilizacja
i lepsze odwzorowanie kolorów, mówimy na auto bo tak najszybciej.