Fotka efektu świecenia rogu Soniacza jakby kogos interesowało...
...oraz egzemplarz kultowego GoW2
Sony będę reklamował albo próbował wymienić na nowy.
A tak poza tym rogiem to bardzo przyjemny telewizor, po przesiadce z Samsunga Le32b530 płynność w grach mnie powaliła (i to przy wszystkich ulepszaczach obrazu na "OFF"), filmy miodzio, kolory piękne, płynność bardzo ok (myśle że tu hx720 by mnie usatysfakcjonował w pełni, a tak to poziom zadowolenia 90%), efektu teatru telewizji brak, ale da się tak zrobić żeby był jak ktoś lubi hehe
. Nawet filmy na dvd dobrze wyglądają, a myślałem że przy przesiadce z 32 na 40" (i tej samej odległości od ekranu) będą nieoglądalne. Przy aktualnej cenie telewizora moim zdaniem b.dobry wybór. No, musiałem się swoją radością podzielić
Pozdrawiam!
...oraz egzemplarz kultowego GoW2
Sony będę reklamował albo próbował wymienić na nowy.
A tak poza tym rogiem to bardzo przyjemny telewizor, po przesiadce z Samsunga Le32b530 płynność w grach mnie powaliła (i to przy wszystkich ulepszaczach obrazu na "OFF"), filmy miodzio, kolory piękne, płynność bardzo ok (myśle że tu hx720 by mnie usatysfakcjonował w pełni, a tak to poziom zadowolenia 90%), efektu teatru telewizji brak, ale da się tak zrobić żeby był jak ktoś lubi hehe