Nieudane zakupy u Blackninja.

Status
Zamknięty.
D

Deleted member 121090

Guest
Dostałem zakaz wypowiadania się w istniejącym temacie i Kiki poprosił mnie o założenie swojego.
Do tej pory wydawało mi się, że zakładanie dwóch dyskusji na ten sam temat jest właśnie niezgodne z regulaminem, bo po prostu zaśmieca forum, ale moderacja twierdzi inaczej, więc się podporządkuję.
Dwukrotnie przy zakupie sprzętów, zachęcony pozytywnymi komentarzami na forum i dobrą opinią o tym sklepie, pytałem Blackninja o ceny. Niestety w obu przypadkach dostałem propozycje cenowe sporo wyższe od tych , jakie sam znalazłem w necie.
Nie udało mi się więc kupić.
Uważam, że stwierdzenia, że u niego są najniższe ceny, jest nieprawdziwe. A już jak czytam, że dzięki jego cenom spadły ceny w necie jest sporym nadużyciem.
Sklep pewnie solidny i z dużą wiedzą w temacie, ale nie najtańszy.

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
u mnie było inaczej, widocznie z moim sprzętem, szukałem długo, dzwoniłem po sklepach, pytałem o jakieś rabaty i najtaniej udało mi się u BN, więc w moim przypadku było najtaniej, a na prawdę dużo szukałem:)

jaco.37

Member
Bez reklam
Ja kupowałem u Blackninja dwa zestawy kolumn-w oby przypadkach ceny rewelacyjne.
Dostałem jedną uszkodzoną kolumnę/poobijana i niesprawny jeden głośnik/.Nie otwierałem nic przy kurierze,dopiero na drugi dzień, gdyż nie było mnie w domu.Po skontaktowaniu się ze sklepem bez żadnych ceregieli zaoferowali że ją wymienią,na drugi dzień zamówiony kurier przez sklep kolumnę zabrał i za kilka dni miałem już nową.
Nic tylko chwalić.
Gdy zmieniałem amplituner na nowy oczywiście najpierw pytałem o ceny u Blackninja ,no tu już rewelacji nie było i kupiłem u siebie w sklepie.
Nie ma co lamentować,nic się nie stało.Prawo rynku.
Blackninja nie może mieć wszystkiego najtaniej, jedne rzeczy ma taniej inne nie, ale to solidny sklep który przy jakimś problemie nie wypina się swoich klientów zaraz po zakupie/przynajmniej w moim przypadku/
No właśnie ,czy jest ktoś kto miał jakiś problem po zakupie w tym sklepie?
Bo to jest najważniejsze niż to czy ma najtaniej.

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
miałem podobną sytuację z centralnym. Uszkodził się podczas transportu, też nie było mnie przy kurierze ponieważ byłem w pracy. Bałem się że nic nie wskóram, ale nie było żadnego problemu. 2 dni i miałem nowego centrala:)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Chcecie kupować u Blackninja - kupujcie, nie chcecie nie kupujcie.

Temat nie może antagonizować użytkowników.

Temat uważam za wyczerpany.

Status
Zamknięty.
Do góry