Nienawistna Ósemka - czyli teatr Quentina w twoim salonie

Caparzo

New member
Bez reklam
piramida to ma nawet wystrój odp w sypialni

pyramidBedSetup.jpg

Caparzo

New member
Bez reklam
jak na twoje spojrzenie z tego filmiku to bałem się sikać :p+

ale trzeba przyznać że masz rytm i zajebiście tańczysz :D

Caparzo

New member
Bez reklam
ktoś nam da popalić za ten temat,ale w końcu wybieramy nienawistna ósemkę :D

btw ale zobaczcie jak krzysztofradio wymiata od 52 sekundy :D

[youtube]J4Raz4mxnto[/youtube]

bubafat

Well-known member
Bez reklam

To do tego goscia z Onetu, co to szerokiego ekranu w kinie nie widzial.
Jak widac nawet i 70mm projektor mozna znalezc.

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa...to dlatego leżą w przedpokoju.:fool::fool::oops::oops::oops::oops::oops:

Pamiętasz??? .Eeee gdzie tam pamiętasz...to robiłem ze trzy tygodnie temy, jak Bipo był u Ciebie i niby te fotki robił...Przyjeżdżam i co ???!!! Tak Was zastałem...:niewiem::niewiem::niewiem::twisted::twisted::mrgreen::mrgreen::p:p:p

blog_ba_3568028_4271784_tr_pijacy2_cr.jpg

A to przed działaniem mutagenu, wzięliśmy razem z Sauron em ale za wcześnie przyszedłeś, bo nie zdążył jeszcze zadziałać...:D

eedviking

Banned
Kuźwa, bardzo śmieszne .... :blagam: można boki zrywać. Proponuję złościć jak najszybciej do lekarza pierwszego kontaktu.

Ach...wybacz ,że uraziłem Twoje sztywniactwo...:bober:
Żałuję tego wczorajszego wpisu...dzisiaj postarałbym się wrzucić coś bardziej dotkliwego. :mrgreen:

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Widzę, że fotoradar zdążył mi zdjęcie zrobić bo nawet przed nim nie zwolnilem, tylko jak Ty to zdjęcie potem uzuskales..:p:)

To ja byłem fotoradarem...:mrgreen:

A to przed działaniem mutagenu, wzięliśmy razem z Sauron em ale za wcześnie przyszedłeś, bo nie zdążył jeszcze zadziałać...:D
...hmmmm, gdybym wiedział , to nie zrobiłbym tych obrzydliwych rzeczy, których się teraz wstydzę. Dobrze, że nie pamiętacie niczego... :mrgreen::cool::eek:k::roll::mrgreen::twisted::-D;-)

Henry

Active member
Bez reklam
Edziu, z całą sympatią, ale też uważam, że to lekka przeginka.
Znasz mnie już trochę, wiesz, że z dużym dystansem podchodzę do wielu spraw, ale to mnie jakoś nie śmieszy ;)

Do góry