Witam!
Widzę, że temat ucichł
Aby nie zakładać nowego zapytam tutaj.
Szukam sprzętu w podobnej cenie. Początkowo 2000, aktualnie 2400-2500 max. Muzyka, której słucham to w 80% RAP i HIP HOP, rzadziej R&B i pozostałe tego typu. Pokój ok. 18m^2.
Od słuchania Sony MDR Xb500 już uszy bolą, i chciałbym kupić coś ciekawego do domu
Myślałem nad:
Yamaha MCR-840 (PianoCraft), ale teraz skłaniam się ku Denon PMA-520 + Denon DCD-520 lub Yamaha R-S300 + CD-S300 (co lepiej - Denon czy Yamaha?)+ nie wiem jakie kolumny, nie mogą to być te stojaki na ubrania
Wysokość max ok. 80cm. Wolałbym jakies kolumny niższe i szersze niż wysokie i wąskie ( te odpadają).
Wspomniane Denonki w sumie 1600zł, nie wiem czy dobra cena, czy można coś lepszego znaleźć?
Teraz rzuciło mi się w oko:
Yamaha-rx-v771, koszt 1999zł
Ale nie wiem co to jest
Przeraża mnie ilość funkcji ( w sumie może i przydatnych w późniejszej eksploatacji) nie wiem co będzie lepsze? Denonki czy ta Hamyaha?
Pomóżcie, doradźcie!
Widzę, że temat ucichł
Aby nie zakładać nowego zapytam tutaj.
Szukam sprzętu w podobnej cenie. Początkowo 2000, aktualnie 2400-2500 max. Muzyka, której słucham to w 80% RAP i HIP HOP, rzadziej R&B i pozostałe tego typu. Pokój ok. 18m^2.
Od słuchania Sony MDR Xb500 już uszy bolą, i chciałbym kupić coś ciekawego do domu
Myślałem nad:
Yamaha MCR-840 (PianoCraft), ale teraz skłaniam się ku Denon PMA-520 + Denon DCD-520 lub Yamaha R-S300 + CD-S300 (co lepiej - Denon czy Yamaha?)+ nie wiem jakie kolumny, nie mogą to być te stojaki na ubrania
Wspomniane Denonki w sumie 1600zł, nie wiem czy dobra cena, czy można coś lepszego znaleźć?
Teraz rzuciło mi się w oko:
Yamaha-rx-v771, koszt 1999zł
Ale nie wiem co to jest
Pomóżcie, doradźcie!
Ostatnia edycja: