A skąd wiesz jak testuję ?
W 2016 roku modele się wypalały na testach.
Więc nie pochlebiaj sobie.
I mam wrażenie, ze nie jesteś jedyny który potrafi przetestować pod względem wypalania Oleda. Modele 2017 już dały sobie radę z testem stałego kontrastowego modelu 3x 8 godzin non stop.
Modele 2018 po próbach takich samych, nie pozostawiły powidoków.
Czy 360 dni próby da inny wynik nie wiem.
Wiem, że wielu użytkowników którzy kupili Oledy, po półrocznym korzystaniu
Nie uświadczyli powidoków.
Ja ma 3 miesiące i też nie ma żadnych wypaleń.
Gdybym wiedział, to bym powyżej nie pytał, nie uważasz

Tego właśnie chciałem się od Ciebie dowiedzieć, bo piszesz bardzo ogólnikowo, bez niezwykle ważnych szczegółów.
Odnoszę wrażenie, że możesz też mylić pojęcia/zjawiska powidoków z trwałymi wypaleniami stałych elementów obrazu.
Powidoki znikają do kilku minut, więc jak to się ma do Twojego zdania, że po trzech dniach testowania C8 nie ma żadnych powidoków

Tak sformułowane zdanie miałoby sens, gdybyś zamiast słowa powidoki użył słowa wypaleń lub utrwalenia.
Wobec takiego ewidentnego braku precyzji wypowiedzi grzecznie poprosiłem Cię o wyjaśnienie, w jaki sposób testowałeś ekran przez te trzy dni w kontekście powidoków, a Ty powtórzyłeś zdanie, które to właśnie zainspirowało mnie do zadania tego pytania.
I zdecydowanie nie sądzę, ażeby podczas testów OLED-ów serii 6 (z 2016 roku) trwających do kilku, a nawet do kilkunastu dni powstawały wypalenia stałych elementów. W tych OLED-ach pojawiały się bardzo szybko powidoki, które po zmianie wyświetlanego obrazu ze statycznymi elementami znikały do około 8-12 minut. Natomiast wypalenia były kwestią kilku miesięcy.
Pytanie więc pozostaje aktualne, czy po dłuższym (np. kilku, kilkunasto i więcej minutowym) wyświetlaniu stałych elementów obrazu widziałeś powidoki, o ile w ogóle to sprawdzałeś na jednolitych tłach

I jeśli się pojawiały, to po jakim czasie nie było po nich śladu

Sądzę jednak, że w ogóle tym aspektem się nie zajmowałeś, a na wypalenia piszesz powidoki.