A co do samej gry... grałem w Gran Turismo 5, grałem w GRID, grałem w TDU2, grałem w Hot Pursuit... hmm co tam jeszcze ze ścigałek grałem... uj nie pamiętam :kom: dużo tego było ale wiem jedno... SHIFT 2 pozamiatał właśnie tymi wszystkimi grami równo... tak, łącznie z GT5

k: Gdyby takie rzeczy oferowało GT5 jak SHIFT 2 i stało na poziomie graficznym tym z GT5 to czułbym się jak w NIEBIE!!!
A tak, SHIFT 2 w moim odczuciu wgniata GT5 w fotel i to dosyć solidnie

prócz grafiki i ilości samochodów, to na 100%.
No cóż, pograłem z 4 godzinki i mogę jedno stwierdzić... na bank ta gra ma więcej możliwości tuningu aut, na bank ta gra ma więcej możliwości customizacji wyglądu auta, na bank ta gra ma więcej opcji grzebania w poszczególnych ustawieniach podzespołów samochodów, na bank ta gra daje więcej możliwości modyfikacji całego auta, na bank ta gra ma gorszą grafikę niż... Gran Turismo 5. Wybaczcie te ciągłe porównania do GT5
Kolejna gra dla maniaków motoryzacyjnych... kopara mi opadła jak dachowałem swoją furą i skasowałem ją totalnie (urwane koła, drzwi maska, spoilery itp itd) Kopara opadła mi również kiedy przypadkowo wcisnąłem jedną ze strzałek... na ekranie podczas jazdy wyświetliło mi MILION statystyk dotyczących mojego auta... ciśnienie w oponach, temperatura, ich nacisk, ich obciążenie, ilość wykorzystywanej mocy auta, siłę przeciążania bla bla bla... raj dla świrów motoryzacyjnych
Na koniec powiem Wam tak, jeżeli macie ochotę na naprawdę dobrą grę wyścigową, gdzie czuć klimat walki i rywalizacji na torze, gdzie gnie się blacha, sypią się iskry a Wy walczycie z przeciwnikiem o milimetry to... kupujcie SHIFT 2 Unleashed.
Jeżeli natomiast podnieca Was patrzenie na piękne wirtualne fury, kręcenie chorych i nienormalnych czasów tylko po to aby móc się pochwalić przed znajomymi, tudzież lubicie czuć się grając w grę delikatnie oszukany i tak jakby wszystko było dodawane w ostatniej chwili to... kupcie Gran Turismo 5