marcin0903
New member
Przykro mi , ale nie znam żadnego takiego. Jednak polecam troche dopłacić i wziąć ww. linksysa.
marcin0903 napisał:No to ja potwierdzam ten router jest rewelacyjny , ładnie działa z PS3!
kuba380 napisał:no a ja ma neo 1 mb i modem na usb !! Podloczylem do karty sieciowej ps3 kablem cross cross i udostepnilem poloczenie do karty i non stop mam blad serwera DNS !!! wpisywalem juz parenascie tych adresow i nic nie pomaga ?????????
tobibravo napisał:Witam... sluchajcie... teraz prosze o pomoc dla mnie... dpstalem do rodzicow ps3... mam neostrade podlaczona do pc przez sagem-800... w kompie mam zintegrowana karte sieciowa Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC... i teraz powiedzcie bo komplatnie nie wiem... w jaki sposob podlaczyc ps3 do tego internetu... blagam powiedzcie po poslku i powoli (najlepiej co mam jeszcze kupic a pozniej jak postepowac)... z gory dzieki... pozdr
Golibroda napisał:Gdy masz XP użyj udostępniania połaczenia internetowego (help XP), zepnij PC i PS3 kablem skrosowanym i ustaw w PS3 - zakłdka sieć odpowiednie parametry IP.
Tego sie nie da tak szybko napisać, czytaj............